45 Yıllık Deneyime Sahip La Casa De Meze Göktürk'te

La Casa De Meze, günlük taze olarak hazırladığı 40 çeşit mezesi ile Göktürklüleri lezzetlerini denemeye davet ediyor.

10 Mart 2021 Çarşamba 15:15
1326 Okunma
45 Yıllık Deneyime Sahip La Casa De Meze Göktürk'te

La Casa De Meze, günlük taze olarak hazırladığı 40 çeşit mezesi ile Göktürklüleri lezzetlerini denemeye davet ediyor.

Humus, fava, salatalar, zeytinyağlılar, sarma, çiğ köfte ve diğerleri… La Casa De Meze 45 yıllık meze deneyimini Göktürk’e getirdi. Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştiren La Casa De Meze’yi Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Öner de ziyaret etti.

La Cas De Meze deneyimi ile günlük hazırlanan 40 çeşit meze ile sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. Lezzet, deneyim ile birleştiğinde ne kadar zaman geçerse geçsin, ilk gün aldığınız meze çeşidi ile haftalar sonra aldığınız aynı meze çeşidi arasında bir lezzet farkının olmaması. La Casa De Meze bunu 45 yıllık deneyimine borçlu. Ve Göktürklülere kaliteli meze deneyimi sunmak için misafirlerini bekliyor. Evlere servis imkanı da sunan La Casa De Meze’yi sosyal medya ve web siteleri üzerinden de ziyaret edebilirsiniz.

La Casa De Meze

Adres: Çamlık Caddesi No:11 Göktürk - Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0543 206 63 93

Instagram: lacasademeze

Web:www.lacasademeze.com

Son Güncelleme: 10.03.2021 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24