1983Beyoğlu - Göktürk Şubesi Açıldı!

Beyoğlu’nun nostaljik lezzetleri 1983Beyoğlu farkıyla tatlı an ve anılarınızda yanınızda… Özel reçetelerle çikolata ve kahvenin eşsiz lezzeti damağınızda…

08 Şubat 2022 Salı 09:30
3101 Okunma
1983Beyoğlu - Göktürk Şubesi Açıldı!

Kırma olarak satılan ve damaklarda eşsiz tat bırakan el yapımı çikolataları ile yanında mis kokulu kahvelerini eklediler. Tatlı anlar ve anılarınızın bir parçası olmaya devam etmeye oldukça kararlı olan 1983 Beyoğlu Çikolata Göktürk'te yeni şubesi ile hizmet vermeye başladı. Oldukça yoğun ilgi gören firma güleryüzlü personeli, kaliteli hizmet ve ürünü ile kendilerinden bahsettirmeye başladılar. 

Beyoğlu nostaljisini 7’den 70’e butik cafe konseptini herkese yaşatmak için özel dizayn ve dokunuşları içeri girer girmez anlayacaksınız. 

El yapımı Beyoğlu çikolatası ve diğer special tatlılarla eşsiz bir deneyim sunuyor. 

Çikolata ustası güçlü kadrosu, geleneksellikten uzaklaşmadan nostaljik, bir o kadar modern el yapımı doğal, katkısız çikolata koleksiyonu ile tatlı sohbetlere ev sahipliği yapmaya hazırlar. 

Antalya'da Beyoğlu çikolatasının en iyi adresi: 1983Beyoğlu Çikolata Kahve  - Food in Life

1983 BEYOĞLU ÇİKOLATA & KAHVE – Gastrofest

Şube Müdürü ile yaptığımız görüşme sonunda ki son cümlesi "İçeri girdiğiniz anda saran çikolata ve kahve kokumuz, misafirimizin yüzündeki gülümsemeyle birleşince dünyadaki en tatlı işi yaptığımızın bir kez daha farkına varıyoruz:)" oldu. 

Bizden önerilen listesine girdiler. Vakit kaybetmeden uğrayınız:)

Adres: Göktürk Merkez Mah. Telekom Cad. 5/3 DÜKKAN 179 Eyüpsultan/İstanbul

Instagram: @1983beyoglugokturk

İletişim & Sipariş: 0 532 423 86 24

www.1983beyoglugokturk.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.02.2022 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.