Sosyal medyada en merak edilen isimler arasında yer alan Sibil Çetinkaya ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk yaşıyordu. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift ayrılık kararı almıştı. Sık sık seyahat eden fenomen isim ayrılık sonrası ABD'ye, İtalya'ya gitmişti. Her zaman neşeli halleriyle dikkat çeken Çetinkaya bu kez zor günler yaşıyor.

Sibil Çetinkaya'nın hastalığının nedeni henüz belli değil...

13 GÜNDÜR HASTANEDE

13 gündür hastanede olan ve artık ziyaretçi alımlarının yasaklandığını açıklayan Çetinkaya son sağlık durumunu paylaştı.

ZİYARETÇİ YASAKLANDI

Instagram hesabından paylaşım yapan fenomen isim, "Tam 13 gün oldu bugün ama dün gece yine 39,5'lardaydı ateşim. Allah beterinden korusun ama çok bunaldım. Kafam yerinde değil normal olarak tahammül seviyem düştü günlerdir ağrıdan. Rutinimi, enerjimi, evimi özledim. Buna da şükür Allah bir şeyden koruyor" dedi.

Fenomen isim Sibil Çetinkaya zor günler geçiriyor Hastanede paylaştı: Ziyaretçi yasaklandı

Doktorların artık ziyaretçi yasakladığını belirten fenomen isim son olarak dedesinin geldiğini belirtti.

Fenomen isim Sibil Çetinkaya zor günler geçiriyor Hastanede paylaştı: Ziyaretçi yasaklandı