MUNCHKİNS CLUB AÇILDI!...

Munckins Club Kemerburgaz'da Açıldı.

03 Ocak 2023 Salı 10:04
1997 Okunma
MUNCHKİNS CLUB AÇILDI!...

Okul öncesi eğitiminin önemi ile kadın girimcilerinin kurmuş olduğu, 12 Ay itibaren ebeveynli, 2 yaş itibari ile okula hazırlık ebeveynsiz oyun grupları ile hizmete başladı.

DUYUSAL OYUN AKTİVİTE VE OYUN ALANI

Duyusal oyun aktivite masalarımızda;
Duyusal oyun aktivitelerimiz miniklerimizin zihinsel fonksiyonlarını ve beceri gelişimlerini olumlu yönde destekler. Eğlenceli bir alan sağlarken aynı zamanda  çocuklarımızın tüm duyularını harekete geçirir.
Çocuklarımızın gelişim özelliklerini hedefleyerek her bir çocuğumuz için bireysel hazırladığımız duyu kitleri beynin anlama,algılama ve motor planlama becerisini artırır. 

Oyun evimizde bulunan başlıca oyun istasyonlarımız,
-tamir köşesi
-evcilik köşesi
-blok köşesi
-kitap köşesi
-puzzle köşesi
ile çocuklarımızın bilişsel, fiziksel,duygusal, psikomotor gelişimlerini destekler. Çocukların problem çözmelerini, objeleri tanımaları, daha eleştirel düşünme becerisine sahip olmalarına yardımcı olur. 
Montaigne’nin de dediği gibi ‘ Çocukların oyunu oyun değil, onların en ciddi uğraşıdır.’ cümlesiyle çocukların oyun oynamasını değerlendirdiğimizde; Gerçek hayatı deneyimleyen çocuklar; anne,baba, bakıcı, aile büyüklerinin rollerine girerek bazen onlar gibi olurlar ya da oyunla beraber hobi ya da fobilerini dışarı vururlar. 
Oyun evimizde, akranlarıyla bir arada  olan çocuğumuz; sosyalleşmeyi, paylaşmayı, grup içi uyulması gereken kuralları,zamanı etkin değerlendirmeyi eğlenerek öğrenir.

İNTERAKTİF MASAL - MÜZİK VE RİTİM ALANI

İnteraktif masal alanımızda, Çocuklarımız ile beraber masallar diyarına yolculuk yaptığımız, masal kahramanlarıyla tanıştığımız ve sesleri taklid ettiğimiz, masal fon müzikleri ile desteklediğimiz miniklerimizin de hayal güçlerini  ortaya çıkardıkları keşif alanıdır. 

Müzik Ritim Alanımızda; 
Ritim duygularımızın gelişmesini sağlayan orff eğitimi ile çocuklarımız; deneyimleyerek,duyulan ritimi beyin,kulak,beden koordinasyonu sağladıkları  ve eğlenerek öğrendikleri alandır.

KUM VE TERAPİ ALANI

‘Kumdan Dünya Yaratma’ adı verilen yansıtıcı bir terapi şeklidir. Kum oyunları 100 yıllık geçmişe sahiptir.
Dünyaca kabul edilen 12 Ay ve üzeri çocuklarımızın temel oyun materyali olan kum ile;
-Akademik gelişim 
-Dikkat ve koordinasyon gelişim
-Sosyal ve Duygusal gelişim
-Dil gelişimi
-Yaratıcı düşünce 
-Zihinsel gelişim
-Fiziksel gelişim 
Gibi bir çok alanı kendi çatısında toplayan, çocukların kendini özgürce ifade edebildiği rahatlama ve terapi alanıdır.

DOĞUM GÜNÜ VE PARTİ ORGANİZASYON ALANI

Çocuklarımızın özel günlerinde, arkadaşları ve aile büyükleriyle bir arada olabileceği, çeşitli animasyon ve eğlenceli konseptlerle doğum günü partilerini kutlayabilecekleri,
Ailelerimizin isteği konsept üzerine; Boş ve Dolu paket olarak sunduğumuz doğum günü alanıdır.

Detaylı Bilgi İçin,

Telefon: 0501 102 52 77

Mail: munchkinsclub@com

instagram: @munchkinsclub

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.01.2023 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.