Mindio ile Eğlenirken Keşfet!

Mindio ile eğlenirken keşfet ve öğren

10 Mart 2021 Çarşamba 16:34
417 Okunma
Mindio ile Eğlenirken Keşfet!

Mindio, çocuklarınıza kodlama eğitimi veren bir kuruluş. Bu eğitimi çocukların yaş gruplarına göre farklı yoğunluk ve methodlar ile gerçekleştiriyorlar. En Önemlisi bu eğitimleri oyunlaştırarak uzman eğitmen kadrosu ile “eğlenirken öğren ve keşfet” mottosu ile gerçekleştirmeleri.

Yetenekli Çocuklar

Çocukların yaratıcılıkları konusunda özgüven kazanıp, büyük düşünüp, kendi hayallerini yaratmalarını amaçlayan Mindio, yaratıcılıkları gelişen çocukların standartlarla yetinmeyip kendi eşsiz “doğru” yollarını da inşa edebilmelerini hedefliyor.

Mindio ile Göktürk’te çocuklarınıza, evinize yürüme mesafesinde temel kodlama ve robotik kodlama eğitimleriyle farklı bir dünyanın kapılarını aralatmış olacaksınız. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde dijital ortamlarda eğitimlerine devam eden Mindio ile eğlenirken öğrenmeye ve keşfetmeye ne dersiniz?

Mindio

Adres: Telekom Sokak Sinasos Alışveriş Merkezi No:2 İç D:Kapı No:4, Göktürk - Eyüpsultan/İstanbul

Instagram: mindioacademy

Telefon: 0544 361 10 10

Web: mindio.co

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.03.2021 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24