Bahçeşehir Koleji Göktürk Kampüsü Açılıyor

Kurulduğu ilk günden bu yana, eğitimde dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde açmış olduğu birçok kampüse bir yenisini daha ekleyerek, Göktürk’te hizmet vermeye hazırlanıyor.

27 Ocak 2020 Pazartesi 11:24
2219 Okunma
Bahçeşehir Koleji Göktürk Kampüsü Açılıyor

İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek ve fark yaratan bireyler yetiştirmeyi misyonu haline getiren Bahçeşehir Koleji, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Göktürk kampüsünü hayata geçirmeye hazırlanıyor.

1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsüyle eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 56 ilinde 125 kampüsüyle eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji Türkiye’nin dört bir yanında yürüttüğü eğitim faaliyetlerine Göktürk Kampüsünü de katarak devam ediyor. Çift Dilli Eğitim sisteminin uygulanacağı Göktürk Kampüsünde; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul kademelerinde eğitim verilecek.

Göktürk Kampüsü ile ilgili detaylı bilgi için: 444 51 22

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.