Türkiye’nin En Büyük Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı İBS 2023 8 Aralık’ta kapılarını açıyor.

Anneler ve çocukları için yılın en trend buluşması olan İBS Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı 8-9-10 tarihlerinde Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde 10.Kez gerçekleşecek

08 Eylül 2023 Cuma 14:16
7879 Okunma
Türkiye’nin En Büyük Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı İBS 2023 8 Aralık’ta kapılarını açıyor.

Birbirinden önemli isimler bu fuarda…

Her yıl aile ve çocuklar tarafından heyecanla beklenen fuar, bu yıl ‘100’ temasıyla düzenleniyor. Yıllardır alanında başarılı pek çok önemli ismi ağırlayan IBS, bu yıl da, çok özel içeriklerle ailelerin yanında olacak. Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusuyla 10. Kez bir araya gelecek büyük İBS ailemizle kavuşmayı heyecanla bekliyoruz.

Çizgi Kahramanlar ve daha pek çok Eğlence Çocuklarla Buluşuyor…

küçük herkes tarafından sevilen onlarca çizgi kahraman fuar boyunca aile ve çocuklarla birlikte olacak. Fuarda eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları, yarışmalar, şovlar, fotoğraf alanları, konserlerin yanı sıra, uzmanlar ve yazarlarla anne babalar çocuklarıyla birlikte eğlenerek öğrenmenin tadına varacak, unutulmaz anlar yaşayacaklar.

İBS Talks buluşmalarında en sevilen isimler ailelerle sohbet edecek!

Hamileler, bebek ve çocuklar için birbirinden yeni ürünler tüketicilerinin karşısına çıkarken, bir taraftan da ebeveynler her biri alanında başarılı ve fark yaratmış önemli isimlerden tavsiye ve öneri alma fırsatı bulacaklar. “100” temasına uygun olarak onlarca yaratıcı etkinlik ve fikir “İBS Talks” söyleşi alanında ve etkinlik sahnelerinde gerçekleştirilecek. Ünlü anneler, girişimci anneler, alanında uzman doktorlar, İBS Sohbet Buluşmalarında üç gün boyunca ailelerle bir araya gelecek. Birbirinden değerli konukları ağırlayan IBS Talks bu yıl da hız kesmeden devam edecek.

Yeni ürünler, cazip fiyatlar…

Her yaştan katılımcının keyifli vakit geçirdiği İBS, üç gün boyunca ebeveynlerin bütçesine de önemli derecede katkı sağlayacak. En önemli anne, bebek, çocuk markaları yeni ürün ve hizmetleri ile İBS’de olacak; hem de cazip indirimler ve stantlarında düzenledikleri hediyesi bol yarışmalarla. Aileler İBS’ de en yeni, en gelişmiş, en aranan ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşma fırsatı yakalayacaklar.

İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’nın indirimli biletleri, etkinlik takvimi ve bol hediyeli yarışmalarımızı www.ibsfuar.com ‘dan ve sosyal medya hesaplarımızdan -@ibsfuar - takip etmeye devam edin.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.09.2023 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24