Göktürk Dergisi 23. Sayısı Çıktı!

Göktürk Dergisi’nin 23. Sayısında Deniz Seki kapak sanatçısı oldu

12 Ağustos 2023 Cumartesi 13:05
417025 Okunma
Göktürk Dergisi 23. Sayısı Çıktı!

Eğitimden bakıma, güzellikten sağlığa, kültürden tarihe daha birçok içeriği Göktürk Dergisi’nin 23. sayısında bulabilirsiniz. Bu sayıda kapak sanatçımız değerli ve Türk müziğinin önde gelen sanatçılarından Deniz Seki oldu. 

5. Göktürk Yılın Enleri Ödül Töreni’nden kesitler, Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Deniz Köken ile röportajımız, Dilek Akyıldız’dan yaz modası ile ilgili tüyolar, Yılmaz Taş’dan Kız Kulesi’nin eşsiz ve büyüleyici tarihi, Beyza Toksoy’dan ebeveynlere ergenlik dönemindeki çocukları için bilgilendirme ve tavsiyeler, Belgin Dal’dan stres yönetimi, Ağustos ayı burç yorumları ve yazarlarımızdan daha nice yazılar Göktürk Dergisi’nin 23. sayısında sizleri bekliyor.

Sağlık, beslenme, psikoloji, müzik, sahne ve daha birçok farklı alanda uzmanlığı olan kişilerle yaptığımız röportajlar ile merak edilen soruları cevaplandırmaya çalıştık.

Aynı zamanda kapak sanatçımızın gündem olan röportajının tamamı yalnızca Göktürk Dergisi’nin 23. sayısında!

Göktürk Dergisi'ne şimdi tüm D&R'lardan ulaşabilirsiniz.

E-Dergi'lere ulaşmak için;
Turkcell Dergilik:
TIKLAYINIZ

Geçmiş dergilere ulaşmak için:
TIKLAYINIZ

@gokturkdergisi

İletişim:
0212 322 17 07
0541 271 24 48

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.08.2023 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24