Abdullah Gül, 30 Ağustos'u yorumları kapatarak kutladı

Sosyal medya hesabından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha önceki kutlama mesajları gibi bu paylaşımını da yoruma kapattı.

31 Ağustos 2023 Perşembe 10:01
1395 Okunma
Abdullah Gül, 30 Ağustos'u yorumları kapatarak kutladı

Cumhurbaşkanlığı dönemimde milli bayramlarda sık sık rahatsızlanan ve törenlere katılmadığı için muhalefet tarafından eleştirilen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sosyal medya hesabından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Gül'ün daha önceki kutlamaları gibi bu paylaşımını da yoruma kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlar, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24