Viento Design Kemerburgaz'da Açıldı

Viento Design Yapı ve Seramik mağazasının açılış daveti 20 Eylül'de MV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Banu Vargı'nın kurdele kesmesi ile gerçekleşti. Açılış davetinde Avrupa'nın en ünlü markalarının yöneticileri, mimar ve inşaat sektörünün önde gelen iş insanları bir araya geldi.

21 Eylül 2023 Perşembe 14:50
3602 Okunma
Viento Design Kemerburgaz'da Açıldı

Viento Design, yarım asırlık deneyimiyle yapı ve inşaat sektöründe öncü bir konumda bulunan Karabeyoğluları Mimarlık şirketinin 2023 yılında hayata geçirdiği prestijli bir markadır.

Avrupa’nın önde gelen ithal firmalarını bünyesinde barındıran Viento Design, yaşam alanlarınıza estetik ve işlevselliği bir arada sunan benzersiz ürünlerle dikkat çekmektedir. Kemerburgaz'da ki geniş ve modern mağazasın da seramik, banyo dolapları ve vitrifiye markalarının yer aldığı modern zarif ve kullanışlı koleksiyon ürünlerini müşterilerine hizmete sunmaktadır.

Hem satış öncesi danışmanlık hem de satış sonrası uygulama hizmetleri ile öne çıkan Viento Design, uluslararası standartlarda kalite ve yenilik sunarak yaşam alanlarınızı dönüştürmeyi hedeflemektedir. Siz de Viento Design’ın eşsiz koleksiyonlarıyla yaşam alanlarınıza dokunuş yaparak estetiği ve zarafeti buluşturabilirsiniz.

20 Eylül tarihinde yapılan açılışta Ümit Öner Medya grubu ve Göktürk Dergisi olarak yer almaktan mutluluk duyduk.

İletişim:

0 212 322 00 35

0212 322 00 36

0 533 446 33 11

MimarSinan mah. Abdülhamit Han Cad. No:8A Kemerburgaz/İstanbul

Instagram: @vientodesignkemerburgaz

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 21.09.2023 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24