SÖMESTİR TATİLİ MİNİKLERİ DE SİZİ DE SEVİNDİRECEK!

Kış tatili bir başkadır. Karlar altındaki doğanın göz kamaştıran ihtişamı, dingin bir atmosfer, dağ manzarasına karşı içilen sıcak içecekler…

10 Ocak 2020 Cuma 16:34
986 Okunma
SÖMESTİR TATİLİ MİNİKLERİ DE SİZİ DE SEVİNDİRECEK!

Bu sene tatilinizi kış aylarına denk getirerek siz de bu huzurlu atmosferin tadını çıkartabilirsiniz.

Hareketli bir tatil geçirmek isterseniz Uludağ, Palandöken gibi kar turizmi merkezlerini tercih edebilirsiniz. Bu merkezlerde dilerseniz kayak, dilerseniz de snowboard yapabilir, kış sporlarının tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

Şehir hayatının kalabalığından ve koşuşturmacasından uzaklaşmak, kendinize zaman ayırıp yenilenmek isterseniz, wellness ve spa konseptindeki tesislerde benzersiz bir kış tatili geçirebilirsiniz. Bu tesislerde dünya mutfaklarının en nadide örneklerini tadabilir, donanımlı spa merkezlerinde cilt bakımı, sauna, hamam, masaj gibi imkanlardan faydalanarak stres atabilirsiniz.

Siz de benzersiz bir kış tatili yapmak ve kış otelleri fırsatlarından % 35 e varan indirimlerle faydalanmak için tatil.com Göktürk'e gelin.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez Mah. Göktürk Merkez Mah. Cami Sok. NO:7 Eyüpsultan - İSTANBUL

Tel     : 0212 639 11 11

Gsm   : 0545 803 01 88

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.