Eyüpsultan Belediyesi'nden lise son sınıflara Eğitim Desteği

Üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine “Gençleri Seviyoruz Onlara Destek Veriyoruz” sloganı ile birinci dönemde 750 TL eğitim desteklerini veren Başkan Deniz Köken, ikinci dönem için de destek paylarını vermeye başladı.

12 Mayıs 2023 Cuma 13:06
2773 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi'nden lise son sınıflara Eğitim Desteği

Eğitim destekleri, Eyüpsultan sınırları içerisinde bulunan MEB'e bağlı tüm liselerin son sınıfında ve Eyüpsultan’da ikamet edip farklı ilçelerdeki liselerin son sınıflarında okuyan öğrencilere ikinci dönemde de 750 TL olarak verildi.

Okulları ziyaret edip öğrencilerle bir araya gelerek eğitim desteklerini veren Başkan Deniz Köken, aynı zamanda YKS Deneme Sınavı ve soru bankalarından oluşan test kitaplarını da teslim etti.

Eğitim desteklerini ve test kitaplarını Başkan Deniz Köken’den alan öğrenciler ise verilen destek için Başkan Deniz Köken’e teşekkür ettiler.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24