Eskişehir Yaz Kampında doyasıya eğleniyorlar

Eyüpsultan Belediyesinin ilçedeki 14-18 yaşları arasındaki gençlere yönelik 2 Ağustos – 12 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği Eskişehir Dostluk ve Kardeşlik Yaz Kampının ilk etabı tamamlandı.

07 Ağustos 2018 Salı 15:02
1031 Okunma
Eskişehir Yaz Kampında doyasıya eğleniyorlar

Eyüpsultan Belediyesi Simurg Yaygın Eğitim programı kapsamında düzenlediği Eskişehir Yaz Kampı, farklı yaş gruplarına göre üç ayrı program şeklinde düzenleniyor.

Bu programların ilki olan erkek grubu öğrencileri, 250 gençle yaz kampını tamamladı.

Kız öğrenciler ise bugün sabah saatlerinde Eskişehir'e doğru yola çıktı.

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER

Gençler kampın ilk gününde liderler eşliğinde serbest zamanla vakit geçirirken, ikinci günü Eskişehir gezisi düzenleniyor. Kampın diğer günleri ise etkinlikler ve çeşitli faaliyetlerle geçiriliyor.

Kampta olası bir sağlık problemi için de tedbirler alınıyor.

Öğrencilerin sağlık kontrollerini yapmak ve gerektiğinde müdahale etmek için Yaz Kampında uzman hekim ve hemşire de 24 saat görev alıyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24