DOĞAL YUMURTA ARTIK KAPINIZA GELIYOR

UÇANI, KAÇANI, KAFESI, GEZENI, ORGANIĞI KAFANIZ KARIŞTI ÖYLE DEĞIL MI? HAKLISINIZ...

17 Eylül 2019 Salı 14:19
3372 Okunma
DOĞAL YUMURTA ARTIK KAPINIZA GELIYOR

Naturaköy çiftliği olarak Türkiye'de ilk defa Izmir, Menderes ilçesine bağlı Derekoyde bulunan günlük toplanan yumurtaları ulusal marketlerin dagıtım prosedürlerine takılmadan EKSTRA TAZE OLARAK üstelik market fiyatına kapınıza kadar getiriyoruz.

Peki doğal yumurta için neden Naturaköy;

1. Brüksel'de Uluslarararası lezzet ve kalite enstitüsünün içinde Michelin yıldızlı aşçıların da bulunduğu kuruldan 3 yıldız alan ilk ve tek gezen tavuk yumurtası markasıdır.

2. Tarım ve hayvancılık bakanlığının Iyi T Uygulamaları , Iso 22000- 2005 ve Helal Belgeleri kapsamında kendini düzenli olarak test ettirerek ilgili kalite belgelerini almaya hak kazanmıştır.

3. Ulusal marketlerin düzenli denetimlerine tabiidir ve bağımsız laboratuvarların kalıntı analizlerini sistematik olarak yaptırmaktadır. 

4. En fazla 72 haftalık genç ve sağlıklı hayvanlarla üretim yapmaktadır.

5. Çiftliğimizde serbestce gezinen tavuklara hiç bir şekilde hayvansal protein ve GDO 'lu yem verilmemektedir. Şimdi Naturaköy olarak Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde yandaki Whatsapp numarasından ister aylık abonelik ister normal sipariş ile ekstra taze yumurtanızı kapınıza teslim ediyoruz.

Tel: 0542 345 36 42 

Web: naturakoy.com.tr 

İnstagram: naturakoygokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.09.2019 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.