Bayram öncesi Vatandaşlarımıza Evde Temizlik ve Kişisel Bakım Hizmeti

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan 65 yaş üstü, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların evlerinde bayram temizliği yapıyor, berberlik hizmeti veriyor.

19 Nisan 2023 Çarşamba 10:28
5490 Okunma
Bayram öncesi Vatandaşlarımıza Evde Temizlik ve Kişisel Bakım Hizmeti

386 AİLENİN EVİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILACAK

Çalışma kapsamında belediye ekipleri ilçe genelinde 386 ailenin evini temizleyerek bayrama hazır hale getirecek.

Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları sırasında belediye ekipleri evleri süpürüyor, tepeden tırnağa siliyor, evler en ince ayrıntısına kadar temizleyerek pırıl pırıl hale getiriliyor.

ÖZEL GÜNLER HARİCİ 2 HAFTA İLE 3 HAFTA ARASINDA RUTİN OLARAK TEMİZLİK YAPILIYOR

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizliği sadece bayramlar gibi özel günlerde değil bunun haricinde de rutin olarak yaklaşık 2 ile 3 hafta arayla gerçekleştiriliyor.

ENGELLİ VE 65 YAŞ ÜSTÜ 275 VATANDAŞA BERBERLİK HİZMETİ

Kişisel bakımlarını yerine getiremeyecek durumda olan 65 yaş üstü ile engelli vatandaşların saç ve sakal kesimleri kuaför Levent Bulut tarafından özenle yapılıyor. İlçe genelinde 275 vatandaşın saç ve sakal kesimleri verilen randevular doğrultusunda belirli periyotlar halinde gerçekleştiriliyor.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN DOLAYI BAŞKAN DENİZ KÖKEN’E DUA EDİYORLAR

Evinde bayram temizliği yapılan vatandaşlardan Ferda Yapucu: “50 senedir Eyüpsultan’da oturuyorum. Belediye Başkanımızdan memnunuz, çok şükür. Hizmetleri de güzel veriyorlar. Belediyemizden bayram temizliği için geldiler, sağ olsunlar. Ben temizlik yapamıyorum, hastayım, kolumda da rahatsızlıklık var. Bu hizmeti duymuştum, ben de müracaat ettim. 2 -3 haftada bir temizlik için geliyorlar. Temizliğin çok faydası oluyor benim için.” dedi.

“ALLAH ONUN AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN”

Fatma Baran ise: “Allah razı olsun. Ben temizlik yapamıyorum. Önceden oğlum yapıyordu. O da kolundan sakatlandı, ameliyat oldu. Temizlik için başvurduk şimdi evime geliyorlar. Ne zaman çağırırsam hemen ertesi gün gönderiyorlar. Gelip temizliğimi yapıyorlar, ev mis gibi oluyor, gidiyorlar. Belediye Başkanımız Deniz Köken beye ne kadar dua ediyorum. Allah ondan razı olsun, iki cihanda aziz olsun. Allah onun ayağına taş değdirmesin.” dedi.

TÜM HİZMETLERDEN MEMNUNUM”

Evinde berberlik hizmeti alan vatandaşlardan Alaattin Öner aldığı hizmetle ilgili şunları söyledi: “Emekliyim, rahatsızlığımdan dolayı evde oturuyorum, hiçbir yere gidemiyorum. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun, bütün hizmetlerden çok memnunum. Levent kardeşim geliyor Allah razı olsun. Ambulans hizmeti alıyorum. Tüm hizmetlerden memnunum.”

ALLAH BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BİN DEFA RAZI OLSUN”

Ali Rıza Demircan da evde berberlik hizmetiyle ilgili: “14 Yaşında İstanbul'a geldim. Gece gündüz çalıştım. Levent kardeşimin bana 2 senedir yaptığı hizmeti kimse yapmadı. Rahatsızlığımdan dolayı berbere gidemiyorum. Belediyemizden berber hizmeti alıyorum. Allah Belediye Başkanımızdan bin defa razı olsun. Allah belediyemizden razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin.”

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24