Alibeyköy'de yapımı devam eden kütüphane ve sosyal tesiste çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan’ın yaşam kalitesini arttıran, değer katan projelere imza atan Başkan Deniz Köken’in, Alibeyköy Osmanlı Park'ta hayata geçirdiği kütüphane ve sosyal tesiste çalışmalar aralıksız devam ediyor.

14 Mart 2023 Salı 11:36
1416 Okunma
Alibeyköy'de yapımı devam eden kütüphane ve sosyal tesiste çalışmalar sürüyor.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Üst katında kütüphane alt katında ise ESBAŞ sosyal tesislerinin bulunduğu 500 metrekare taban oturumuna sahip yapının inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken, “Alibeyköy artık üniversiteler bölgesi. Gençlerimizin ders çalışabileceği, takım çalışmaları yapıp kitap okuyabileceği modern bir kütüphane olacak. Ayrıca kütüphanenin altında da sosyal tesisimiz yer alacak" dedi.

NİSAN AYINDA AÇILMASI PLANLANIYOR

Nisan ayında açılması planlanan “Kütüphane Osmanlı Park” herkes için halka açık kütüphane konseptiyle haftanın yedi günü hizmet verecek. Ferah okuma salonları, 70 oturma kapasitesi, 8 bin güncel basılı kitap, sesli çalışma odaları, internet ve araştırma bölümü gibi olanaklarla kütüphane, herkes için sosyal ve kültürel etkileşim alanı olacak. İkram saatlerinin de olacağı kütüphanede vatandaşlar sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okuyup araştırma yapabilmenin keyfini yaşayacaklar.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24