Yılın En İyi Ulusal Dergisi "Göktürk Dergisi"

Evos Angels Dijital Dünyanın En'lerini Seçti. 14. kez düzenlenen gecede Yılın En'leri Sahiplerini Buldu.

20 Kasım 2023 Pazartesi 11:18
36677 Okunma
Yılın En İyi Ulusal Dergisi "Göktürk Dergisi"

Türkiye'nin ilk Dijital Dergisi olan Evos Angels her sene olduğu gibi okurlarının oylamaları sonucunda Dijital Dünyanın En'lerini sahiplerine kavuşturdu. Özge Ulusoy ve Gökay Kalaycıoğlunun sunumu ile gerçekleşen gecede renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Yılın En İyi Ulusal Dergisi Ödülünü oylamalar sonucunda "Göktürk Dergisi" aldı.

Gecede birçok ünlü ismin yer aldığı gece ulusal ve yerel basında ses getirdi. Dream Türk kanalından da canlı olarak yayınlanan gece şahane sahnelere ev sahipliği yaptı. 

Gecede Orhan Gencebay, Deniz Seki, Coşkun Sabah, Mehmet Ali Erbil, Gökhan Özen, Nadide Sultan,Umut Akyürek ve Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimlere ev sahipliği yaptı. Dallarında ödüllerini alan ve sahnede şarkılarını seslendiren sanatçılar ile katılımcılarında keyif aldığı bir gece yaşandı. Gecenin sonunda ise Nadide Sultan'a Doğum günü sürprizi yapıldı. 

Evrim ve Evren Yaşlak kardeşlerin yaptığı işler her geçen gün ses yükseltmeye devam ediyor. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.11.2023 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24