TURKCELL VADİ’DE 28 AĞUSTOS TARİHİNDE SİMGE KONSERİ

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, ülkemizin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de, konserler devam ediyor. 28 Ağustos akşamı Simge Sağın konseri TURKCELL VADİ’de.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 11:08
1349 Okunma
TURKCELL VADİ’DE 28 AĞUSTOS TARİHİNDE SİMGE KONSERİ

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçılara ev sahipliği yapan Turkcell Vadi’de Ağustos ayının son haftası Simge Sağın seyirciyle buluşuyor.

 28 Ağustos Pazar akşamı Turkcell Vadi, Türk pop müziğinin ünlü ismi Simge Sağın’ı ağırlıyor. Son şarkısı ‘Ne Güzel’ başta olmak üzere yeni ve eski albümlerinden ‘Ben Bazen’, ‘Pes Etme’, ‘Aşkın Olayım’, ‘Ayrılık Yazması’, ‘Kalp Kırmak’, ‘Üzülmedin mi’ gibi parçalarını seslendirecek olan Simge, yine muhteşem bir konsere imza atacak.

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya Biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24