Petek Dinçöz Eski Aşkı ile Evlendi.

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile boşanmasının ardından yeniden çocukluk aşkına dönen Petek Dinçöz, unutamadığı sevgilisi işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile nikah masasına oturdu. Dinçöz'ün düğünde giydiği dekolteli gelinlik ise hayranlarından tam not aldı.

17 Ağustos 2022 Çarşamba 09:50
1428 Okunma
Petek Dinçöz Eski Aşkı ile Evlendi.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra mutluluğu yeniden eski aşkında buldu. Dinçöz çocukluk aşkı işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile lüks bir otelde kıyılan nikah ve düğün töreni ile dünya evine girdi.

ŞAHİTLİKLERİNİ ARKADAŞLARI YAPTI

Magazinkolik'te yer alan habere göre kısıtlı sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin nikah şahitliğini Çetin Kırışgil ile Ayça Açelya yaptı.

GELİNLİĞİ TAM NOT ALDI

Gençlik aşkıyla evlenen Petek Dinçöz'ün düğününe gelinliği damga vurdu

Ayrıca düğün törenine, Dinçöz'ün giydiği gelinlik damga vurdu. Göğüs dekolteli bir gelinlik tercih eden Dinçöz, hayranları ve takipçilerinden tam not aldı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24