İlhan İrem Hayatını Kaybetti.

İlhan İrem’in vasiyetini eşi Hansu İrem açıkladı

29 Temmuz 2022 Cuma 09:44
1201 Okunma
İlhan İrem Hayatını Kaybetti.

Türk Pop Müziği'nin efsane ismi İlhan İrem 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2016'da böbrek yetmezliği teşhisi konan ve zaman zaman diyalize bağlanan İlhan İrem, son 6 aydır hastanede tedavi görüyordu. Eşi Hansu İrem, sanatçının üç vasiyeti olduğunu açıkladı. ‘Anlasana’, ‘Sürgün Gibi Masallarda’ ve ‘Olanlar Olmuş’ adlı unutulmaz eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Aşkın metafiziği' İlhan İrem & Hansu İrem…

Sanatçı, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu.

Eşinin üç vasiyeti olduğunu söyleyen Hansu İrem, “Tabutunun Türk bayrağına sarılmasını istemişti. Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tören yapılmasını istiyordu. Bir diğer vasiyeti de Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilmekti” dedi.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24