İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol tek celsede boşandı!

Yaşadıkları sorunları aşamadıkları için boşanacakları konuşuluyordu, haberler doğru çıktı! 2017 yılında mutluluğa 'Evet' diyen oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu Çelikkol'un evliliği, bugün görülen dava ile tek celsede bitti. Ali adında iki yaşında bir oğulları bulunan çift, yakın dostlarınının araya girmesine karşın kararlarından vazgeçmedi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 16:36
1625 Okunma
İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol tek celsede boşandı!

İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu Çelikkol’un beş yıllık evliliklerinde problemler yaşadığı konuşuluyordu. Geçtiğimiz haziran ayında ünlü çiftin boşanacakları konuşulmuştu. Oyuncu, sosyal medyada eşinin çektiği fotoğrafı "Kıymetlim'in gözünden" notuyla paylaşarak, dedikoduları yalanlamıştı. Mihre Çelikol’un bir süre sonra eşiyle çekilmiş fotoğraflarından bazılarını Instagram hesabından kaldırması ise bu dedikoduları tetiklemişti.

MİHRE ÇELİKKOL'DAN İTİRAF

Teve2’de yayınlanan ‘Magazin Masası’ programının iddiasına göre; 12 Haziran’dan beri ayrı olan ve alyansları çıkaran ünlü çift, yakın arkadaşlarına boşanacaklarını doğrulamıştı. Ayrılık itirafı ise Mihre Çelikkol’dan gelmişti. Posta gazetesine konuşan 33 yaşındaki mimar, şu ifadeleri kullanmıştı:

"ÇOCUĞUN YANINDA KONUŞMAYALIM"

Şimdilerde 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz haftalarda Etiler'de objektiflere yansımıştı. 40 yaşındaki oyuncu, Mihri Çelikkol ile boşanacağı haberleri hatırlatılınca, "Çocuğun yanında o işlerden hiç konuşmayalım” karşılığını vermişti. "Evleri ayırdınız mı?" sorusunu ise "Öyle şey olur mu arkadaşlar?” şeklinde cevaplamıştı.

BEŞ YILLIK EVLİLİK BİTTİ!

İbrahim Çelikkol, Nisan 2017'de Samsun'a giderek, mimar sevgilisi Mihre Mutlu'yu ailesinden istemiş, ardından evliliğe ilk adımı atarak nişanlanmışlardı. İkili bir ay sonra nikâh masasına oturmuştu. Çelikkol müjdeli haberi sosyal medya hesabından veren oyuncu, Knidos Deveboynu Feneri'nde çekilen düğün fotoğraflarını "Bütün medeniyetlerin şahitliğinde evet" notu ile Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle magazin gündemine gelen İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol'dan üzücü haber geldi. İkilinin ilişkilerini toparlaması için yakın dostları araya girdi ama tüm çabalara rağmen karar değişmedi ve Çelikkol çiftinin aşk pozları mazide kaldı.

Aralık 2019'da Ali adını verdikleri oğullarınin dünyaya gelmasiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, bugün görülen dava ile tek celsede anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırdı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.