GÜLŞEN'İN ANTALYA'DA 19 MAYIS ÇIKARMASI

Tüm yurtta coşku ile kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram’ı etkinlikleri kapsamında Gülşen, Antalya’da sahne aldı. Gülşen’i izlemek için tüm şehir Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:20
15566 Okunma
GÜLŞEN'İN ANTALYA'DA 19 MAYIS ÇIKARMASI

Havanın yağmurlu olmasına rağmen  200 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen dev konser  Gülşen’in enerjisi ve performansıyla coşkulu bir şölene dönüştü.

KIRMIZI SAÇLARIYLA ALEV ATEŞ GÜLŞEN



Sahneye kıpkırmızı saçlarıyla çıkan ve mor renkte Versace tasarımı bir kıyafet  tercih eden sanatçı seyircisini güzelliğiyle yine büyüledi.

Gülşen seyircisini; “Saçımdan tırnağıma kadar ruhumun rengi belli. Rengim Laik Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türküm diyene’ mesajı vererek selamladı.

Pop müziğin kraliçesi 2 saat süren ve onbinlerce  dinleyicinin kendisine eşlik ettiği  konserde tüm hit şarkılarını seslendirdi. Türk bayrakları eşliğinde 10. yıl marşını söyleyerek konserini noktalayan sanatçının bir sonraki durağı 26 Mayıs’ta İstanbul Harbiye olacak.

Haber; Emre Duymaz

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.05.2023 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24