Göktürk hayranı sanatçı Selhan Özdemir yeni projelerle geri dönüyor! SEVGİNİN GÜCÜ...

Şiir kitabı hazırlıları, sözü müziği kendisine ait üç şarkı çalışması, Haber Caddesi köşe yazarlığı ve Magazin Caddesi magazin müdürlüğü koşuşturmaları arasında meme kanseri geçiren sanatçı Selhan Özdemir.

28 Nisan 2023 Cuma 09:45
1229 Okunma
Göktürk hayranı sanatçı Selhan Özdemir yeni projelerle geri dönüyor! SEVGİNİN GÜCÜ...

Göktürk hayranı olan Özdemir, sağlık için yürüyüşlerini Kent Ormanda yapıyor. Sağlıklı yemeklerini Göktürk'ün nadide restorantı Defnem Cafe'de yiyor. Bir dizi projelerle ekranlara geri döneceğini belirten şair, Yazar doğru doktor, düzenli kontrol ve sevgi beni iyileştirdi. Değerli doktorum Cem Yılmaz'ın sihirli elleri, ameliyatı ve tedavisi yakın ilgisi sayesinde hayattayım.

Kendisine ve ekibine minnettarım diyen sanatçı, Göktürk'te bilboardları süsleyen şiir kitabı ve çalışmaları ile dönüşüm muhteşem olacak dedi. Bu kısa tedavi arası en önemli şeyin kendimiz olduğunu bana anlattı dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24