Deprem Bölgesi İçin Gıda Çağrısı

Eyüpsultan Belediyesi’nin deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan gıda malzemeleri için başlattığı destek kampanyası devam ediyor.

21 Şubat 2023 Salı 11:31
2215 Okunma
Deprem Bölgesi İçin Gıda Çağrısı

Eyüpsultanlılar da destek çağrısı üzerine, bölgede ihtiyaç duyulan kuru bakliyat, peynir, zeytin, ayçiçek yağı, çay, şeker, tuz, bulgur, pirinç, salça ve makarna gibi gıda ürünlerini, toplama noktası olan Rami Bilgi Evi, Esentepe ESMEK, Pirinççi Muhtarlığı, Kemerburgaz Mithatpaşa Muhtarlığı, Alibeyköy Osmanlı Park, Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi, White Hill AVM, Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa ve Göktürk Kültür Merkezi’ne getiriyorlar.

Toplama noktalarında ayrıştırılan ve kolilenen yardım malzemeleri daha sonra deprem bölgesine gönderilmek üzere TIR’lara yükleniyor.

Vatandaşların depremzedelere yardım için toplama noktalarına getirdikleri malzemeler, deprem bölgesinde görevli Eyüpsultan Belediyesi çalışanları tarafından köy köy dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24