Okulların kapanacağı tarih belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması nedeniyle 29 Mayıs'ta eğitime 1 gün ara verileceğini açıkladı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:48
2545 Okunma
Okulların kapanacağı tarih belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TRT Haber’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özer’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

*16 Haziran’da okullar kapanıyor, uzatma yapmadık. Deprem bölgesinde telafi eğitimi.1 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında deprem bölgesinde 2 aylık telafi eğitim programı yapacağız.

*Öğrenciler illa eğitim aldıkları lokasyonda değil istedikleri ilde bu eğitimi alabilecek. Deprem bölgesine geri dönüşler devam ediyor. 82 bin 560 öğrenci geri dönüş yaptı.

29 MAYIS’TA OKULLAR TATİL

*Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasının ertesi günü olan 29 Mayıs’ta okullarımızı eğitim öğretime hazırlamak için bir gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24