Meteoroloji'den Uyarı: Soğuk Havalar Geliyor.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yurtta etkisini sürdüren ve yer yer artıran sağanak yağışlara yarından itibaren soğuk da eklenecek. Marmara Bölgesi'nde 13 derece dolaylarında seyreden sıcaklıklar 6-7 derece birden düşecek.

07 Aralık 2023 Perşembe 11:08
12581 Okunma
Meteoroloji'den Uyarı: Soğuk Havalar Geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Son verilere göre özellikle yurdun batısında ve güneyinde sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam edecek.

Marmara Bölgesi'nde ise yarından itibaren hava sıcaklıkları düşecek. Cumartesi günü Trakya'da yer yer karla karışık yağmur görülecek.

BUGÜN YER YER KUVVETİNİ ARTIRACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; öğleden sonra Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Antalya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24