Malatyalı Sanatçı Mesut Kaplan Büyük Bir Farkındalığa İmza Attı.

Bu yıl Yenikapı etkinlik alanında Makon ve Mastöb’ün düzenlemiş olduğu 5. Malatya tanıtım günlerinde sahne alan Mesut Kaplan yine her zaman olduğu gibi hem yüreğe dokundu hem göze hitap etti fakat sanatın ve sanatçının ne olduğunu bir kez daha iliklerimize kadar yaşattı.

05 Ekim 2022 Çarşamba 15:43
1309 Okunma
Malatyalı Sanatçı Mesut Kaplan Büyük Bir Farkındalığa İmza Attı.

“Öncelikle bizleri izleme ve dinleme zahmetine katlanan sonrasında bu güzel organizasyonu düzenleyen @makonmastob yönetim kurulu başkanlarına ve değerli ekibine sonrasında bizi sizlerle buluşturan yönetim ve hemşerilerimizle aramızda köprü olan naif bir kişiliklere duygu dolu yüreklere, malatya ve malatyalı konusunda milliyetçi bir ruhlara sahip sunucularına teşekkür edip saygılarını sunarken
Bir şeye değinmek istiyorum fakat bunu farkındalık olsun diye yapıyorum. Show ile işim yok dedi.

Yöneticilerimiz dernek başkanlarımız STK üyelerimiz hem vakti hem nakti bir bütçe ayırarak bizleri İstanbul’daki malatyalı hemşehrilerimizle buluşturuyor. İnsan hiç özlemini duyduğu bir yürekle buluşmak için bir bütçe talep eder mi.

Burdan..Bu organizasyona gelmek sahne almak için bedel talep eden bedel bekleyen
bütün Malatyalı sanatçılarımıza sesleniyorum. Her malın zekatı kendi cinsindendir.

Bizi bu önce Allah’ın izni sonrasında da bu halkın gayreti var etti. Malatya ya malatyalıya yakışır
Şekilde hareket edin. Sanatçı toplumunun aynasıdır,toplumun kanayan yarasını görmezden gelenler den sanatçı olmaz. Komisyonun bana vermiş olduğu sahne ücretini sma lı hastalara bağışlıyorum dedi ve bir farkındalığa daha imza attı ve fedakarlık biri feda ederken diğerinin kâr etmesi değildir dedi.

Herkes onu ayakta alkışlarken göz yaşlarına hakim olamadı. Ve Birinci baskısı 20 gün gibi bir süreyle tükenen Yaşamak istiyorum adlı kitabından okuduğu şiir ile yürekleri dağladı sahnede büyüdükçe büyüdü

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.