Ezgi Eyüboğlu Bodrum'da! Bol bol poz verdi

İşletmeci Oğulcan Engin ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini geçtiğimiz Eylül ayında bitiren Ezgi Eyüboğlu, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Locada arkadaşına poz veren Eyüboğlu, rüzgarlı hava sebebiyle plajda uzun süre kalamadı.

23 Haziran 2022 Perşembe 11:43
1054 Okunma
Ezgi Eyüboğlu Bodrum'da! Bol bol poz verdi

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’den geçtiğimiz Eylül ayında sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığa rağmen sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, sonrasında aralarındaki son bağı da koparmış; Engin ve Eyüboğlu karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

Her fırsatta romantik paylaşımlar yapan ve evlenmelerine kesin gözüyle bakılan çiftin, birbirlerini silme noktasına getiren ayrılık sebepleri merak konusu olmuştu.

Sahibi olduğu mekan çıkışı görüntülenen Oğulcan Engin, ayrılık sorularına; "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun" yanıtını vermişti. Ancak kısa bir süre sonra ise o da birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırmıştı.

Ezgi Eyüboğlu Bodrumda Bol bol poz verdi

"TÜKETMEYE DEĞİL YAŞATMAYA ÇALIŞAN BİRİYİM"

Ayrılığın ardından All dergisine konuşan oyuncu, "İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?" sorusuna ise dikkat çeken bir cevap vermişti.

Eyüboğlu, “Ben kendi adıma değer bilen, sahip çıkan, emek veren, tüketmeye değil yaşatmaya çalışan biriyim. Onun için bu sorunun cevabı bende değil” demişti.

Kolay pes etmediğini, hep geleceğe baktığını söyleyen Eyüboğlu, dergiye yaptığı diğer açıklamalarda mesleğine ve kariyerine odaklandığını, çalışırken başka hiçbir şey düşünmediğini belirtmişti. Oyuncu, ödün vermek konusundaki soruyu, “Birçok şeyden ödün verdim geçmişte... Değdiği de oldu değmediği de. Yaşayarak öğreniyoruz zamanla” diye yanıtlamıştı.

"ENERJİM YÜKSEK"

Sonrasında ise Women’s Shine Dergisi'ne konuşan ünlü isim, enerjisi yüksek bir insan olduğunu ve enerjisinin kolay düşmediğini belirterek, "Canımı sıkan bir şey olduğunda hemen odağımı değiştiririm. Beni çok uzun süre bir şeye üzülürken göremezsiniz” demişti.

Oyunculuğa başlamadan önce daha çekingen ve sosyalleşmeyi pek sevmeyen biri olduğunu burgulayan Eyüboğlu, "Mesleğim bütün bu özelliklerimi törpüledi, çok daha özgüvenli ve sosyal ilişkileri kuvvetli bir kadın olmamı sağladı. Empati duygumu geliştirdi” ifadelerini kullanmıştı.

Ezgi Eyüboğlu Bodrumda Bol bol poz verdi

"KIRMAK İSTEDİĞİM ÖNYARGILAR YOK"

33 yaşındaki güzel, “Kendine dair yıkmak istediğin bir önyargı var mı? Bireysel sınırların olarak tanımlayabileceğin, asla taviz vermeyeceğin karakteristik özelliklerin var mı?’ sorusunu, “Kırmak istediğim önyargı yok çünkü kimin ne düşündüğünün benim için hiçbir önemi yok. İşimle ilgili ve sadece beni ilgilendirdiğini düşündüğüm konularla ilgili taviz vermem” şeklinde cevaplamıştı.

Ezgi Eyüboğlu Bodrumda Bol bol poz verdi

DENİZE GİRMEDİ

34 yaşındaki Ezgi Eyüboğlu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Bodrum'da yer alan bir otelin iskelesinde objektiflere takıldı.

Bir süre iskelede dolaşıp telefonuyla etrafı görüntüleyen Eyüboğlu, daha sonra locada uzanarak ve iskelenin merdivenlerinde arkadaşına poz vermeyi ihmal etmedi.

Rüzgarlı hava nedeniyle daha fazla iskelede kalamayan güzel oyuncu, denize girmeyi de tercih etmeyerek oradan ayrıldı.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24