Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack...

Eski karısı Christina Haack ile birlikte sundukları 'Rüya Gibi Evler' (Flip or Flop) programını hiçbir neden sunmadan bitiren Tarek El Moussa yaptığı son paylaşımla şaşırttı. Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısının dikkatleri üzerine çeken 'ruh eşi' açıklaması, eski eşini de kızdıracak cinsten.

23 Haziran 2022 Perşembe 14:46
1199 Okunma
Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack...

Dünyaca ünlü tasarımcı ve gayrimenkul yatırımcısı Christina Haack (38) ile Tarek El Moussa (40) 13 yıl önce evlendi. İki çocuk sahibi olan Haack ve El Moussa çifti, uzun yıllar hayatlarını tüm şeffaflığıyla ekrana taşıdı. Başlarda sıcak bir aile yapımı olarak dikkat çeken 'Rüya Gibi Evler (Flip or Flop)' programı ise çiftin boşanmasının ardından Christina ve Tarek'in sevimli atışmalarının yaşandığı bir programa dönüştü. 2009 yılında evlenen ve 2018 yılında yollarını ayıran Christina ve Tarek çifti, ayrılıklarının ardından birlikte çalışmaya devam etseler de her ikisinin de hayatlarına yeni insanlar girdi. Boşandıktan birkaç sene sonra Christina Haack evlendi. Hatta bu evlilikten üçüncü çocuğu Hudson London Anstead dünyaya geldi. Ancak kısa bir süre sonra Christina ikinci eşinden de boşandı.

Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım Tarek El Moussa ve Christina Haack...

Bu süre içerisinde Tarek El Moussa ise yeni bir aşka yelken açıp kısa süre sonra da eski karısına benzerliğiyle kendinden bahsettiren ikinci eşi Heather Rae Young (34) ile evlendi. Christina Haack ise o esnada üçüncü evliliğini yaptı. Ancak yıllarca 'ayrılsak da beraberiz' mesajı veren eski çift, bir anda birlikte yaptıkları programı sonlandırma kararı aldı.

ESKİ EŞ VE YENİ EŞ ARASINDA GERİLİM

Programı izleyenler ve bir anda bittiğini görenler bunun sebebinin ikilinin hayatlarındaki yeni ilişkiler olabileceğini düşündü. Tarek El Moussa'nın yeni eşi Heather Rae Young ve eski eş Christina Haack başlarda oldukça iyi anlaşıyordu. Ancak bir süre sonra Haack ile El Moussa'nın çocuklarından dolayı sürekli iletişim halinde olmaları, eski eş ile yeni eş arasında gerilim yarattı. İddialara göre, Christina ve Heather arasında bir süredir büyük bir gerginlik vardı, hatta bir araya gelmemek için çabalıyorlardı.

Bir müddet sonra Christina Haack ve Tarek El Moussa'nın çocukları Brayden El Moussa'nın futbol maçındaki tartışmaları kameralara yansıyan Christina ve Heather'ın hali ise gündeme bomba gibi düştü.

Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım Tarek El Moussa ve Christina Haack...

'RUH EŞİM!'

Ancak Tarek ve Heather yaşanan gerginliklere rağmen TV şovlarında ve sosyal medyada birbirlerine olan aşklarını açık bir şekilde dile getirmekten kaçınmadı. Geçtiğimiz günlerde Tarek'in yaptığı sosyal medya paylaşımı da dikkatleri üzerine çekti. Tarek El Moussa eşi Heather'la el ele tutuşarak yürüdüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve altına da şu notu düştü:

"Birkaç yıl önce bana başka bir kadının benim ve çocuklarımın hayatının bir parçası olmasını düşünüp düşünmediğimi sorsaydınız, 'hayır' derdim ama en iyi arkadaşımı, sırdaşımı bulacağımı kim bilebilirdi ki... Ruh eşim!"

Tarek, "Herkesin hayatlarının geri kalanını birlikte geçirebilecekleri bir ruh eşi olduğuna inanıyorum. Hayallerimin kadınını, çocuklarım için mükemmel üvey anneyi bulduğum için çok şanslıyım" diyerek eşine olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24