Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Son dakika: Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedilirken, bu depremden 3 dakika sonra 4.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oluştu.

12 Mayıs 2023 Cuma 12:26
1338 Okunma
Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Adana'da korkutan bir deprem daha meydana geldi.

SARSINTI ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

AFAD'ın son dakika geçtiği verilere göre, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

3 DAKİKA SONRA BİR DEPREM DAHA

Öte yandan bu depremin 3 dakika sonrasında ise aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Adana'daki depremlere ilişkin AFAD'dan yapılan paylaşımlar şu şekilde;

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24