Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Göktürk'te Hizmetinizde!

Özel Göktürk Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 4 kurucu ortak diş hekimi ile Göktürk'te hizmet vermeye başladı.

21 Nisan 2022 Perşembe 10:54
3293 Okunma
Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Göktürk'te Hizmetinizde!

"Gülüşünüz sizi siz yapandır, size özeldir, kimliğinizdir..." diyerek çıkılan bu yolda, uzman ekibi ve güleryüzhizmeti ile Göktürk'te hızlıca isminden bahsettiren YADSM (Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi), hem yetişkinlere hem de çocuklar için dişçi korkusunu ortadan kaldırıyor. 

Göktürk'te tek olan Diş Sağlığı Merkezi, hastane niteliğinde olup, ameliyat yapma yetkisi bulunmaktadır. Uzman ekibi tarafından hastaları ile olan iletişimi, doğru teşhis ve güven ilişkisi sonucunda Göktürk'te kısa sürede yoğun randevu trafiğine girmiştir. 

YADSM (Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) olarak verdikleri hizmetlerden bahsetmek isteriz. Göktürk'te yaklaşık kurulan merkezde diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet vermekte olan YADSM (Yalın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi),  İstanbul Havalimanına 12 dk uzaklıktaki konumu ile sağlık turizminde hizmet vermeyi hedeflemiştir. Uluslararası JCI standartlarına uygun hastane birçok teknolojik altyapıyı da bünyesinde bulundurmaktadır.

Bünyelerinde bulunan Genel Anestezi ve Sedasyon birimi ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı eşliğinde tamamen steril ameliyathanelerinde cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri uyku konforunda hastalara sunmaktadır.

3D Dental Volümetrik Tomografi ile implant gibi cerrahi planlamalarda kesin sonuca yönelik görüntülemeler elde etmekte ve bu görüntüleri Guidelı İmplant Cerrahisi tekniğiyle hastalarına en doğru implant tedavisini uygulamak için kullanmaktadırlar. 

Dental lazeri ile kanamasız steril ve hızlı iyileşen müdehalelerde bulunarak hasta konforunu arttırmaktadır.

Ağız içi tarayıcısı 3Shape© ile bulantısız net ve kesin ağız içi kayıtlar alarak aynı gün dijital üretime başlamakta ve provasız bir şekilde dişlerini hastalara takmaktadır. 

Diş bakımlarınızı, tedavilerinizi konfor ortamında ve deneyimli ellerde yaşamak için Randevu ve Bilgi;

Telefon : 0850 433 33 68

instagram : @yalinadsm

Mail : [email protected]

Web : www.clinicidentity.com

ÇALIŞMA SAATLERİ

HAFTA İÇİ

10:00 - 19:00

CUMARTESİ

10:00 - 19:00

PAZAR

Kapalı

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.04.2022 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.