Tazelik ve Doğallığın Buluşma Noktası: Sütçü Yusuf Çiftliği

TAZELİK VE DOĞALLIĞI SUNMAYI İLKE EDİNDİK!

27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:39
4613 Okunma
Tazelik ve Doğallığın Buluşma Noktası: Sütçü Yusuf Çiftliği

Doğal yem doğal ürün!” sloganıyla çıktığımız yolda, siz değerli müşterilerimize en taze ürünleri sunma amacındayız. İnsan vücudu için büyük önemi olan hayvansal ürünlere, Sütçü Yusuf Çiftliği farkıyla ulaşmak sizin de hakkınız. Bize sağlığınızı emanet ettiğiniz için, sorumluluğumuz büyük!

İstanbul’un Kemerburgaz ilçesinde hizmet veren çiftliğimizde, hijyenik şartlara uygun olarak, 500 hayvanla üretim yapıyoruz. Sevgiyle ve ilgiyle, tamamen steril ortamlarda beslediğimiz hayvanlarımızdan elde ettiğimiz ürünleri, modern tekniklerle üreterek sizlerin beğenisine sunuyoruz. Yüksek standartlara sahip olan ürünlerimizle daima ileri giderek, geleneksel tatlara ulaşmanın peşindeyiz. Günlük sütten süt ürünlerine, yumurtadan şarküteri ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahibiz.

Çiftliğimize ulaşım çok kolay

Temiz hava ve bol oksijene sahip olan Kemerburgaz’a gelerek hafta sonlarınızı değerlendirebilir, burada üretim tesislerimizi ziyaret edebilirsiniz. Düzenli olarak veteriner kontrolünden geçen hayvanlarımızı yakından görüp onlardan elde ettiğimiz ürünleri tadabilirsiniz. Doğallığın sağlıkla birleştiği tesislerimizde amacımız, güler yüzle kaliteli hizmet vermek. Tesisimize; Eyüp, Kâğıthane, Alibeyköy ve Göktürk ilçelerinden kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Doğallığından emin olduğumuz ürün çeşitlerimizle, sağlığınıza sağlık katın.

Sütün oldukça değerli ve hassas bir ürün olduğunun bilincinde olarak işimizi tutkuyla ve heyecanla yapıyoruz. Protein açısından yüksek değere sahip olan süt, çocukların büyümesi ve gelişmesi için çok önemlidir. Kemik ve diş gelişiminde, kas ve sinir sisteminin düzgün çalışmasında büyük değere sahip olan, kalsiyum minerali açısından zengin olan sütün, tüm üretme aşamalarını denetliyoruz. Gelişme çağındaki çocuklarınıza sütün en doğalını içirmekten onur duyuyoruz!

Doğal ve günlük sütten yapacağınız sütlü tatlıların lezzetindeki farkı siz de fark edeceksiniz. Kemerburgaz günlük süt üretim tesisimizde, sütün en tazesine ulaşabilirsiniz.

Kaliteyi sağlığınıza yansıtın

Satın aldığınız sütten elde edeceğiniz tüm ürünlerin kalitesinden emin olabilirsiniz. Doğal sütümüzden yapacağınız yoğurtların tadında, anne elinin lezzetini bulabilirsiniz. Evde yapılan yoğurt, sizi ve sevdiklerini hastalıklardan koruyacak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Yoğurdumuzdan yaptığınız ayranla, sağlığınıza sağlık katarken içiniz ferahlayacak ve yenilenmiş hissederek güne devam edebilirsiniz. Ayranın içerdiği yoğun mineraller ve vitaminler sindirim sistemini rahatlatır. Tok tutma özelliği sayesinde ayran, diyetlerin baş tacıdır. Özellikle yaz aylarında harareti alan ayran sayesinde, hücre ve kas sağlığınızı da koruyabilirsiniz.

Sofralarınızı şenlendirin

Sütten gelen sağlığı taşıyan peynir çeşitlerimizle, günün her öğününde, sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Her gün kahvaltıda tüketilen peynir, günlük enerji ihtiyacınızın büyük bir kısmını karşılar. Kalsiyum, protein, çinko ve D vitamini açısından zengin olan peynir, aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Görerek ve tadarak, damak tadınıza en uygun olan peyniri çiftliğimize gelip seçebilirsiniz. Damak tadınıza hitap eden çeşit çeşit peynirlerimizi, çocuklarınız da çok sever.

Hamur işlerinde de güvenle kullanabileceğiniz kaşar peynirlerimiz sizi, çocukluğunuzdaki hatıralarınıza götürür ve tadına doyulamaz lezzetlere ulaşmanızı sağlar. Kahvaltı sofralarını şenlendiren kaymağımızı, çocuklarınıza da güvenle yedirebilirsiniz. %100 süt yağından oluşan kremamızı yemeklerinizde ve tatlılarınızda güvenle tercih edebilirsiniz.

Mutfağınızda lezzetli dokunuşlar yaratın

En ünlü şeflerin yemeklerinden eksik etmediği bir lezzet olan tereyağı, girdiği yemekte mucizeler yaratır. Tereyağının en doğalını, katkı maddesi ve renklendirici eklemeden, mükemmel kalitede üretiyoruz. Bu tereyağlarıyla yapacağınız pilavı ve çorbaları tadan, bir tabak daha isteyecek! Türk mutfağında birçok yemekte de kullanılan yumurta, kahvaltı sofralarının olmazsa olmazlarındandır. Besinler içinde, protein bakımından zengin içeriğiyle dikkat çeken yumurta, insan sağlığı için gereken vitaminleri de içinde barındırır. Avrupa standartlarında ürettiğimiz yumurtalarımız, Omega 3 bakımından zengindir ve çocukların gelişim dönemlerinde, her gün tüketmesi için uygundur.

Doğal ürünlerimizle hizmetinizdeyiz

Şarküteri ürünlerinde, İslami şartlara uygun olarak helal kesim yöntemlerini uyguluyoruz. Doğal ve hijyenik ortamlarda, besin değeri yüksek yemlerle büyüttüğümüz sağlıklı hayvanlarımızı, siz değerli müşterimizin dini hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak kesime hazırlıyoruz. Düzenli olarak veteriner kontrolünden geçen hayvan etlerinden hazırlanan şarküteri ürünlerimizde, üretimin her aşamasını kontrol ederek kalite sürekliliğini sağlıyoruz. Ürünlerimizi güvenle satın alarak yemeklerinizde kullanabilir, sevdiklerinizin beğenisine sunabilirsiniz.

Sütçü Yusuf Çiftliği olarak çıktığımız yolda durmadan, yorulmadan büyümeye ve kendimizi geliştirmeye söz verdik. İnsan vücudu için gerekli olan hayvansal ürünlere, Sütçü Yusuf kalitesiyle ulaşmak ve çocuklarınızı ürünlerimizden gelen sağlıkla büyütmek isterseniz kapımız sizlere her zaman açık!

Yolunuz Kemerburgaz’a düşerse, bize de uğrayıp tesisimizi gezmeyi ihmal etmeyin.

Sütçü Yusuf Çifliği’nde özellikle yerli hayvanların (Ağırlıklı olarak Simental, Sİmental Kırması, Montofon ve Montofon Kırması) tercih edildiğini ve kendi bünyelerinde yetiştirdiklerini belirtelim. Hafta sonları doğayla iç içe ortamda çocuklarınız için hem temiz hava hem de farklı bir aktivite için yolunuz Kemerburgaz’a düştüğünde Sütçü Yusuf Çiftliği tesisini gezmeyi ihmal etmeyin. Her gün saat 16.00’da hayvanların kümeslerinden çıkarak yürütüldüğünü de belirtelim.

Sütçü Yusuf Çifliği

Adres: Mimar Sinan Mahallesi İski Röle İstasyonu Karşısı No:5, İski Kemerburgaz Yolu Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 625 03 21 - 0533 684 37 57

Instagram: sutcuyusufciftligi

Web Sitesi: sutcuyusufciftligi.com

E-posta: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.05.2020 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.