Sotto Odayeri Restoran’da Unutulmaz Davetler

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri bünyesinde yer alan Sotto Odayeri Restoran, söz, nişan, doğum günü ve baby shower gibi özel davetlere ev sahipliği yapıyor. Şef Selim Güler ve deneyimli ekibinin hazırladığı özel menülerle misafirlerinizi ağırlayabilir, unutulmaz bir davet organize edebilirsiniz.

12 Aralık 2022 Pazartesi 09:33
1691 Okunma
Sotto Odayeri Restoran’da Unutulmaz Davetler

Sotto Odayeri Restoran, huzurlu ve büyüleyici manzarası, açılır-kapanır tavanı ve etrafını 360 derece kuşatan cam tasarımıyla sizi benzersiz bir ambiyansa davet ediyor. Birçok merkezi konuma yakın lokasyonuyla Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri, aynı zamanda şehrin karmaşasından uzakta, bol oksijen depolayıp doğayla baş başa kalabileceğiniz bir yer. Özellikle hafta sonları yerel üretim, organik ürünlerle hazırlanan serpme kahvaltısıyla meşhur Sotto Odayeri Restoran’ın manzarası görülmeye değer.

Sevdikleriniz, aileniz ve dört ayaklı dostlarınızla gelebileceğiniz Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri, her mevsim tercih sebebi. Freedie’s Bar’da içkilerinizi yudumlayabilir, güzel havalarda havuz başında barbekü partisi düzenleyebilirsiniz. Tamamen size özel, unutulmaz bir organizasyon için Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri doğru adres.

İstanbul Yeni Havaalanı’na 10 dakika mesafede yer alan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri, her türlü konaklama, toplantı, düğün ve etkinlikler için misafirlerine renkli ve konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Merkezi konumu, fark yaratan tasarımı, konforlu hizmet anlayışı ve geniş lezzet yelpazesiyle şehir otelciliğine üst düzey bir boyut kazandıran Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri’nde ayrıca, 4 adet toplantı salonu ve Garden Konferans Salonu bulunuyor. Otel, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz interneti, bireysel klima kontrolü, 43 inç LED akıllı TV ve göz alıcı manzaralara sahip 97 odasıyla misafirlerini bekliyor.

LinkedIn | Instagram | Twitter | Facebook | YouTube

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.12.2022 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.