Rima Çocuk Enstitüsü Göktürk'te Kapılarını Açtı.

Rima Çocuk Enstitüsü Göktürk’te ilk Duyu Bütünleme Merkezi…

16 Aralık 2022 Cuma 11:35
2896 Okunma
Rima Çocuk Enstitüsü Göktürk'te Kapılarını Açtı.

Rima Çok Enstitüsü Göktürk'te İlk Duyu Bütünleme Merkezi olarak kapılarını açtı.

Rima Çocuk Enstitüsü kurucusu Uzman Çocuk Gelişimci, Ergoterapist Zümrüt Cemre Özbek ‘’ Çocukların  Duyusal Profilini anlamak, bu profilin özelliklerini anlayarak çocuğunuzun ortaya koyduğu davranışları daha iyi anlamınızı ve o davranışın temelini öğrenmenizi sağlar .’’

Çocukların kimi zaman günlük hayatta zorlandığı durumlar ya da davranış olarak adlandırılan durumların temelinde duyusal profile bağlı olarak ‘duyusal hassasiyet yada arayışların olması’ yaşanılan problemlerin somut çıktıları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dikkat dağınıklığından davranış bozukluklarına, yeme problemlerinden öğrenme ya da konuşma problemlerine kadar birçok problemin duyu bütünleme terapisi ile  olumlu gelişmeler sağlayarak  günlük hayatta kullanılması hedefleniyor.

Detaylı bilgi ve değerlendirme randevusu için;

0544 135 03 09

0212 322 01 63

@rimacocukenstitusu

[email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.12.2022 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.