Reklam Bizim İşimiz

Ümit Öner Medya olarak yaklaşık 7 yıldır Göktürk’te hizmet veriyor ve siz değerli müşterilerimizi gerek yerel gerek ulusal mecralarda tanıtmaya devam ediyoruz.

18 Kasım 2021 Perşembe 11:52
3940 Okunma
Reklam Bizim İşimiz

Ümit Öner Medya A.Ş. bünyesinde barındırdığı Göktürk Dergisi ve Anne&Çocuk Dergisi ile hem yerel hem ulusal firmaları bir araya getirerek geniş çalışma alanları sunuyor. Televizyon programları, tanıtım reklamları, sosyal medya reklamları, haberleşme alanları, organizasyonlar, ödül törenleri ve festivallerde profesyonelliği ön plana çıkaran Ümit Öner Medya, ulusal bağlamda geniş portföye sahip, alanında uzman birçok firma, marka ve kişiye hizmet veriyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve ulusal kapsamda yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren Ümit Öner ve 3. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri'nde "Yılın En İyi Yerel Dergisi” ve de Evos Angels'ın 9. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde "Yılın En İyi Cemiyet Dergisi"  olarak seçilen ve ödüller almış olan Göktürk Dergisi, sizi reklam etmeyi hedefliyor.

Büyük organizasyonlara imza atan ve ulusal manada adından sıkça söz ettiren Göktürk Dergisi, kısa sürede yerel bir dergi olmaktan çıkıp, ulusal dergi unvanını kazandı. Ümit Öner Medya, Göktürk Dergisiyle elde ettiği başarıyı Anne Çocuk Dergisiyle taçlandırarak kısa sürede geniş tirajlara ulaştı.

2019 yılında ilkini düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreni'nin ikincisini 18 Şubat 2020’de gerçekleştiren Göktürk Dergisi, alanında duayen isimlere çeşitli ödüller verdi. Düzenlenen ödül töreninde ünlü isimler geceye damga vurdu. Ödül töreni uzun bir süre birçok ulusal medya platformunda gündemin zirvesini oluşturdu.Göktürk Dergisi, "3. Yılın En'leri Ödül Töreni" ismi ile bu sene tekrardan bir ödül töreni düzenledi ve tekrardan gündeme önemli ölçüde ses getirdi. Bu yıl 4. sünü düzenlenecek Ödül Töreni için start verildi. Göktürk Dergisi 4. Yılın En'leri Ödül Töreni 21 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Ümit Öner Medya Olarak Hizmetlerimiz

  • Göktürk Dergisi
  • Göktürk Gazetesi
  • Anne Çocuk Dergisi
  • Bilboard Kiralama
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • Web Tasarım SEO Çalışması
  • Event, Festival, Pr. Organizasyon
  • Hayata Dair Talk Show Programı  

(Göktürk Dergisi İkinci Alışveriş Festivali)

(Göktürk Dergisi Birinci Alışveriş Festivali)

(Göktürk Bahar Festivali)

Sizler de organizasyonlarımızda, festivallerimizde, dergilerimiz ve sosyal medya hesaplarımızda yer almak ve daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz 0212 322 17 07- 0541 271 24 48 numaralı telefonlarımızdan bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Göktürk Dergisi Son Sayısı

Anne - Çocuk Dergisi

İletişim:

Adres: İstanbul Caddesi, 2. Kartal Sokak, G1 Konutları, B Blok, Kat:2/ Göktürk-Eyüpsultan/ İstanbul

Mail: [email protected]

Telefon: 0212 322 17 07 - 0541 271 24 48

Web Sitesi: www.gokturkdergisi.com

Instagram: @gokturkdergisi @umitoner_official @annecocuk.dergisi

Facebook - Youtube - Twitter: @umitoner @gokturkdergisi @annecocukdergisi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.04.2022 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.