Pitikare Cafe, Doğanın Yüzü

Şehirden uzak, köy havasından bir esintisi yaşamak istiyorsanız Pitikare Cafe bunun için en doğru adres...

06 Kasım 2023 Pazartesi 11:31
10316 Okunma
Pitikare Cafe, Doğanın Yüzü

İstanbul Havalimanının en yakın yerlerinden olan Odayeri'nde kendinizi hem iyi hissedeceğiniz hem de iyi bir hizmet alabileceğiniz Pitikare Cafe sizlerle!

Uzun zamandır hizmet veren Pitikare Cafe, mekanında ve menüsünde yaptığı dokunuşlar ile harikalar yaratmaya devam ediyor. 

Kış aylarının gelmesi ile şömine başında yapacağınız kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi şimdiden belli oldu.

Ürünlerin en doğalını ve iyisini sizlerle buluşturan Pitikare, özel günleriniz içinde doğru bir mekan. Birde Pitikare Cafe 2 kişi yanında gelen 8 yaş altı 2 çocuğuda ücretsiz olarak ağırlıyor. 

Aileniz, iş arkadaşlarınız ve dostlarınız ile birlikte keyifli bir ortamda, kaliteli hizmet ve mükemmel tatlarıyla sizleri mutlu uğurluyor. 

Açılış Saat: 09.00

Kapanış Saat: 21.00

Rezervasyon için;

instagram: @pitikarecafe_restoran

Telefon: 0532 135 57 71

Adres: Odayeri, Nalan Sk. No:6, 34075 Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.11.2023 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.