JANDARMA’DAN SAHTE ALKOL OPERASYONU

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen sahte alkol operasyonuyla 12 ton etil alkol ele geçirildi. Suçüstü yakalanan (H.A.) ve (Y. T.) isimli şüpheliler gözaltına alınarak ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

19 Aralık 2022 Pazartesi 09:33
2637 Okunma
JANDARMA’DAN  SAHTE ALKOL OPERASYONU

 İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, (2) şüpheli şahsın yılbaşında yoğunlaşan alkol tüketim taleplerini sahte alkol ile karşılamayı planladıkları ve bu maksatla yasa dışı yollarlardan elde ettikleri etil alkolün bir kısmını depoladıkları, bir kısmını ise nakledecekleri bilgisine ulaştı.

       Jandarma Suçüstü Yaptı.

       Jandarma ekipleri, Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesinde depo olarak kullanılan alanı fiziki takipe alarak sevkiyat esnasında suçüstü baskın yaptı.  (2) şüpheli kıskıvrak yakalanırken sevkiyat yapılan kamyonette 2 ton takibi yapılan depo da ise 10 ton etil alkol ele geçirildi. Toplam 12 ton etil alkolün yanı sıra 100 litre sıvı fenol, 10 litre parafinlight,  (1) adet pompa, (1) adet alkol ölçer, (15) adet 100 er litrelik bidon ele geçirildi.  
 
       Yaklaşık 18.000 şişe sahte alkolü piyasaya süreceklerdi
       
       Ele geçirilen 12 ton etil alkol ile 100 ml şişelerde yaklaşık 18.000 şişe sahte alkol piyasaya sürülecekti. Ele geçirilen etil alkollerin tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenildi. 

       Yakalanan (H.A.) ve (Y. T.) isimli şüpheliler ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24