İFBB ELİTE PRO Nergiz SOYLU

Çocukluk yıllarının başlarında beden eğitimi öğretmeni tarafından fark edilen ve ‘’ Boyun uzun seni voleybol takımına alalım. ’’ cümlesiyle başlanılan bir serüvene imza attı Nergiz Soylu.

09 Aralık 2022 Cuma 12:00
1787 Okunma
İFBB ELİTE PRO Nergiz SOYLU

4 Eylül 1993 doğumlu A Milli Sporcu; Voleybol dalında ilk-orta ve lise yılları Türkiye’nin tüm illerinde gerçekleşen maçlarda performansıyla ses getiren, duruşuyla tanınan profesyonel bir sporcu olmuştur.

Eğitim hayatını Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümünü tamamlayarak, Pedagojik formasyon eğitimi ile de hayatını öğreticilik seviyesine yükseltmiştir.

Profesyonellik hayatına bikini fitness dalında devam ettiren başarılı sporcumuz, ilk şampiyonluğunu Body Fitness dalında A milli olma hakkını kazanarak; Fransa’nın Biatrist kasabasında İFBB Dünya Şampiyonası seçmelerinde ülkemizi temsil etmiştir. Bu üstün başarı ona Türkiye Şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Şampiyonluğunu getirmiştir.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde elde ettiği bu başarı ona 'Strong Woman' lakabını layık görmüştür.

Birikimli gücünü iş hayatına aktararak özel ders eğitmenliğine başlamış, yaşam koçluğu ile uzmanlığını parçadan bütün haline getirmeyi başarmıştır. Vücut postürü, bölgesel yağlanma, genetik faktörlü kilolar, kas kısalıkları, kilo alma - kilo verme, deri altı yağ azaltımı, uzman diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenme ile kronik hastalıkların tedavisi olarak, özellikle yaşlılar ve ergenlik çağındaki çocuklarda görülen anatomik duruş bozuklukları alanlarında kişisel antrenörlük yapmaktadır.

‘’Kendi içinizde olan bir heykel düşünün, şaheserinizi dışarıya çıkartacak sanatkârda benim. ‘’ mottosu ile insanlara hayat dürtüsü olan Nergiz Soylu, insanların eksik kalan en önemli parçalarını tamamlamaktadır.

Bir İnşaat düşünün zeminden başlanan, eksik kalan ne varsa tamamlanıp ilerlenen…

Doğru dokunuşlar ile nokta atışı, kısa süre, olumlu dönüşler, kaçınılmaz sonuçlarla artık size özel çalışmaya hazır.

Başarılar:

Body Fitness Türkiye Şampiyonluğu (2017)

Bikini Fitness 2 kez Türkiye Üçüncülüğü (2019)

Bikini Fitness Türkiye Şampiyonu (2020)

Açık Siklet Şampiyonlar Şampiyonluğu Overal Ünvanı (2020)

İFBB DIAMOND CUP AVRUPA ŞAMPİYONU(2022)

iFBB ELİTE PRO BALKAN ŞAMPİYONU(2022)

İFBB ELİTE PRO BALKANLAR 'İLK TÜRK KADIN'ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU VE PROSU(2022)

Daha iyi bir sen için. Hazır mısın? O zaman Nergiz Soylu ile ileşime geçmelisiniz!!!

instagram: @nergizsoyluofficial

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.12.2022 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.