Göktürk'ün Lezzet Durağı: Dürümcü Sedat Usta!

Adana Dürümünün Adresi, Lezzetin Tek Noktası!

14 Kasım 2023 Salı 14:05
1419 Okunma
Göktürk'ün Lezzet Durağı: Dürümcü Sedat Usta!

Göktürk'ün sevilen mekanı Dürümcü Sedat Usta, sıcakkanlı atmosferi ve eşsiz lezzetleriyle her zevke hitap ediyor. "Adana dürüm bizim işimiz." ve "Lezzetin tek adresi." sloganlarıyla anılan Dürümcü Sedat Usta, Göktürk Caddesi'nde adresinde sizleri ağırlıyor.

Dürümcü Sedat'ın İmzası: Deneyimli ustamızın özel tarifiyle hazırlanan Adana dürümü, lezzet tutkunlarını mest ediyor. Her lokma, geleneksel lezzetin izlerini taşıyor.

Sosyal Medyada Dürümcü Sedat: İnstagram sayfasını takip ederek günlük özel kampanyalardan haberdar olabilir, yeni lezzetleri keşfetme fırsatını yakalayabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Telefon: 0 212 322 33 31 - 0 212 322 34 31

Instagram: @durumcusedatustagokturk

Adres: Göktürk Merkez Mah, Göktürk Caddesi No:47j, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Dürümcü Sedat Usta, lezzetin ve samimiyetin buluştuğu nokta olarak sizi bekliyor. Göktürk'te lezzetin keyfini bizimle yaşayın!

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24