Gezi İstanbul Yeni Konseptiyle Hizmetinizde!

Uzun zaman Göktürk İstanbul Caddesi’nde hizmet veren Gezi İstanbul, yeni konseptiyle tekrar hizmete girdi.

20 Aralık 2018 Perşembe 13:17
1418 Okunma
Gezi İstanbul Yeni Konseptiyle Hizmetinizde!

Uzun zaman Göktürk İstanbul Caddesi’nde hizmet veren Gezi İstanbul, yeni konseptiyle tekrar hizmete girdi.

1987 – 2002 yılları arasında misafirlerine, Avusturya’dan Pasta, Belçika’dan Çikolata, Fransa ve Türkiye’den geleneksel hamur işi kültürlerinin ürünlerini sunan Patisserie Gezi, on beş yıl aralıksız hizmetin ardından, 2002 yılında İç Mimar Tülin Kıran ve Y. Mimar M. Hakan Kıran ortaklığı olan Gezi Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından devralınmıştır.

İç dekorasyonun İç Mimar Tülin Kıran'ın dokunuşları ile dizayn edilen mekan görselliği ile de kısa zamanda beğeni toplamıştı. Gezi İstanbul, yeryüzünün tüm değerlerinin İstanbul’da özetlenmiş olduğuna inanılarak yola çıkılmıştır ve en büyük özelliklerinden biri de batılı tatlarla geleneksel lezzetlerin harmanlandığı; doğal, katkısız, el yapımı ve taze ürünlerle hazırlanan çok özel bir sunuma sahip olmasıdır.

Sağlıklı bir mutfak yaratmaya duyulan tutkuyla, sadece Gezi İstanbul için ürünler veren tarlalar ve sera alanları kurulmuştur. Her yörenin kendine özel ürünleri, özel olarak üreticisinden taze olarak alınarak İstanbul’a getirilmekte ve Gezi İstanbul mutfaklarında kullanılmaktadır.

En çok ilgimizi çeken de, ekşi mayalı ve doğal undan odun ateşinde yapılan ekmekleri ile malzemelerin asla mikrodalga fırınlarda ısıtılmaması ya da yarı pişirilmiş ürünler kullanılmaması oldu. Bunun yanında şekersiz, unsuz ve glutensiz tatlı çeşitleri ile de eşsiz zengin bir menü sunmakta.

Gezi İstanbul’ da tek bir domates bile, sipariş alınır alınmaz taze taze dolaptan çıkarılarak doğranmakta ve servise sunulmaktadır.

Yenilenen konsepti ile hemen restorana girmeden, tarladan, çiftlikten ayağınıza kadar gelen doğal sebze, meyve, süt ve hayvansal ürünleri satın alıp bu doğal lezzeti kendi mutfağınıza da taşıyabilirsiniz.

Gezi İstanbul'da alkollü içeceklerin olmama nedeni sağlıklı yiyeceklerle beslenme konseptinin benimsenmiş olması. Bu doğrultuda konsepte sahip açılan mekanlarda daha çok insanın doğal yaşama dönme bilinciyle açıldığı için alkole yer verilmiyor. Gezi İstanbul'da alkollü içecekler yerine soğuk sıkım sebze ve meyve suları ile detoks içecekleri yer almakta. Lezzetli ve sağlıklı olan bu içecekleri tavsiye ediyoruz.

Sağlıklı diyet menüsünü hazırlarken Elçin Oflaz ile çalışılmış olup bu özel menünün çok yakında sunumuna başlanacaktır. Ayrıca Elçin Hanım'ın Gezi İstanbul misafirleri ile bir araya gelerek bilgilendirme seminerleri düzenleyecektir.

Gezi İstanbul, zengin menüsü ile Göktürk İstanbul Caddesi Larus Palas No: 2D-2E adresinde hizmetinizde. Bilgi için; 444 76 39

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.04.2019 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.