Cumhuriyet 100. Yıl Korteji Büyük Ses Getirdi !...

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlaması kapsamında Göktürk Dergisi, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığı, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Göktürk Motorsiklet Kulübü'nün düzenlediği, Göktürk Muhtarı Seval Kızıateş'in de katılımları ile büyük motorsiklet korteji gerçekleşecekti.

30 Ekim 2023 Pazartesi 11:44
58962 Okunma
Cumhuriyet 100. Yıl Korteji Büyük Ses Getirdi !...

100. Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'de Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Zeki Gülter ve motosikletli Jandarma ekipleri ile Göktürk merkeze giriş yapıldı. Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı motosikletleri Zabıta ekipleri Kortejkatılım sağladı. Göktürk Dergisi organizasyonun başında yönlendirmeleri gerçekleştirdi.

Organizayonun parçası olan Göktürk Motorsiklet Kulübü Başkanı Tayyar Işıksaçan ve diğer arkadaşları, Göktürk Motor kuryelerinin de destek amaçlı organize olmalarıyla birlikte kalabalık bir katılım meydana geldi. Kortej Göktürk'te Belediye Caddesi ve İstanbul Caddesi güzergahından başlayarak Kemerburgaz'a doğru hareket etti. Daha sonrasında kortej esnasında yol güzergahında da katılım sağlayan motorsiklet ve araçlar ile Edirnekapı Şehitliğine gidildi. 

Şehitlik ziyaretinde mezarlıklara karanfiller bırakılıp, dualar edildi. Orada bulunan ziyarete gelmiş aileler ile sohbet edildi, üzüntüleri paylaşıldı. Sonrasında Kemerburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı önünde kortej etkinliği son buldu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.11.2023 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24