Binlerce vatandaş Eyüpsultan’da dev iftar sofrasında buluştu

Onbir Ayın Sultanı Ramazan Eyüpsultan’da bir başka güzel geçer. Eyüp Sultan Camii ve Türbesi her Ramazan olduğu gibi bu sene de yine binlerce ziyaretçiyi ağırlarken Eyüpsultan Belediyesi’de hazırladığı etkinliklerle tüm Müslümanların buluşma noktası oluyor.

04 Nisan 2022 Pazartesi 12:24
1704 Okunma
Binlerce vatandaş Eyüpsultan’da dev iftar sofrasında buluştu

Eyüpsultan Belediyesi, oruçlarını Eyüsultan’da açmak için Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için Reşadiye İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kurulan dev iftar sofrasında her gün 1000 kişilik iftar yemeği veriyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofrasında binlerce vatandaş komşuluk, kardeşlik duyguları içerisinde oturulan gönül sofrasında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğu yaşıyor.

Ramazan’ın 1.günü Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ramazan Ayının güzelliklerini Eyyüpsultan’da yaşamak isteyen, oruçlarını Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde açmak için isteyen vatandaşlarla orucunu açıp, onlarla bol bol sohbet edip, İstanbul'un hatta Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen misafirlerini ağırladı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24