Açıkhava Reklam Alanı Kiralama için Bize Ulaşın!

Markanızı, işletmenizi ve firmanızı daha geniş kitlelere duyurmaya ne dersiniz?

22 Temmuz 2022 Cuma 11:44
2059 Okunma
Açıkhava Reklam Alanı Kiralama için Bize Ulaşın!

Ümit Öner Medya olarak Göktürk, Kemerburgaz, Kemer Country site içi Raketler ve Kemerburgaz Kent Ormanı'nda açıkhava ürünlerinde sizlere çözüm ortağı olarak destek hizmeti sunuyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşmanız için biz buradayız.

Bünyemizde yer alan açıkhava ürünlerimiz ve çeşitliliği ile, etkin ve ekonomik oldukları için firmalar tarafından çok tercih edilen reklam yöntemidir. Bu tip araçlar günümüzde Türkiye’de ve Göktürk Bölgesi'nde en çok kullanılan tanıtım alanlardan birisidir.

Her gün işe gidip geldiğimiz bir yol üzerindeki Billboard reklamını hatırlama ihtimalimiz oldukça yüksektir.  Belirli tarihlerdeki özel promosyonlar ve açılışlar için de Billboard reklamları son derece etkilidir. Tahmin edilenin aksine, bu reklamları değiştirmek ve yenilemek oldukça kolay bir işlemdir.

Billboardlar kolayca yeniden düzenlenebilir. Göktürk Dergisi olarak sizlere Billboard kiralama çalışmaları konusunda yardımcı olmamız ve Billboard noktalarının uygunluğu ile ilgili bizlerden bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

Açıkhava Alan Kiralama için;

Tel: 0212 322 17 07

Gsm: 0541 271 24 48

Instagram: @gokturkdergisi

Mail: [email protected]

Adres: İstanbul Cad. 2. Kartal Sok. - G1 Konutları / B Blok / Kat:2     Göktürk-Eyüpsultan/İSTANBUL

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.07.2022 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.