25. Göktürk Yaşam Festival'i 9 Eylül'de!

Eyüpsultan Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 25. Göktürk Yaşam Festivali 9 Eylül'de Özgecan Aslan Parkı'nda sizlerle!

06 Eylül 2023 Çarşamba 14:30
12957 Okunma
25. Göktürk Yaşam Festival'i 9 Eylül'de!

Eyüpsultan Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 25. Göktürk Yaşam Festivali 9 Eylül'de Özgecan Aslan Parkı'nda sizlerle!

Birbirinden keyifli etkinlikler ve birbirinden eğlenceli konserler sizleri bekliyor. Özgecan Aslan Parkı’nda yapılacak festivale bütün herkesi bekliyoruz ayrıca girişler ücretsizdir!

Festivalde; ailenizle, çocuklarınızla, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz, birçok fırsattan yararlanabileceğiniz ve hatta Göktürk halkı ile tanışıp kaynaşabileceğiniz bir ortam oluşturulacak.

Değerli sunucumuz Tayyar Işıksaçan’ın sunumu ile saat 12:00’da başlayacak festivalimiz ardından; Biltes Müzik Akademisi’nin yaptığı şenlik müziği ile devam edecek.

Gününüze keyif katacak eğlenceli bando gösterileri, çocuk etkinlikleri yanı sıra sizleri şaşırtacak sihirbazlık gösterileri ve müzik eşliğinde spor yapmanın ne kadar etkili olduğunu bir kez daha kanıtlayacak zumba gösterileri yer alacak. Göktürk’te yavaş yavaş adını duyuran ve kalemiyle herkesi kendine hayran bırakan Tuba Küçükaksu’nun imza günü ve söyleşisi de sizlerin huzurunda olacak.

Günün sonlarına doğru geçmiş festivallerde de olduğu gibi eğlencenin doruk noktalarına birlikte çıkacağız. Eskici Grubu’nun şarkıları ile birlikte konsere harika bir giriş yapacağız.

Ardından herkesin merakla beklediği ve Göktürk’ün saygıdeğer isimlerinin yer aldığı Göktürk Babaları performansını sizler önüne serecek!

Gecenin son sahne alacak sanatçısı Faruk Emre ile birlikte “keşke bitmesin” diyeceğiniz bir festival gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Eski Festivallerimizden Görüntüler:

Özgecan Parkı:

Göktürk Merkez, Panayır Çayırı Sk. No:15, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

İletişim:

0212 322 17 07 - 0541 271 24 48

[email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.09.2023 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24