Gelecek Otomotiv Size ve Ailenize Yeni Başlangıçlar Sunuyor

Otomotiv sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Gelecek Otomotiv, Mercedes-Benz marka araçlarla ailenize yeni üyeler ve yeni başlangıçlar sunuyor.

20 Ocak 2020 Pazartesi 11:50
1216 Okunma
Gelecek Otomotiv Size ve Ailenize Yeni Başlangıçlar Sunuyor

Mercedes-Benz ile yolculuğuna Anadolu’da Diyarbakır, Erzurum ve Malatya’daki showroomlarla başlayan Gelecek Otomotiv, 2018 yılında İstanbul’a güçlü bir adım attı. Gelecek Otomotiv VadiPark, 9 bin 500 metrekarelik dev bir alanda birçok mimari ve teknolojik ilki barındırırken üzerinde en büyük Mercedes-Benz yıldızını taşıyor.

Mercedes-Benz ürün gamının tamamı için satış ve satış sonrası hizmetler sunan Gelecek Otomotiv, premium segmentte ‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ sloganıyla yoluna devam ediyor.

Aileye yeni bir üye, sıra dışı bir hobi, yeni bir iş ya da gidilecek bir şehir için Gelecek Otomotiv hem misyonu hem de vizyonuyla her daim hizmetinizde.

İletişim Bilgileri

Adres:

Hamidiye Mahallesi, Selçuklu Cd,. 34408 Kağıthane/ İstanbul

Telefon:

0212 322 80 00

Fax:

0212 322 22 55

E-posta

[email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.01.2020 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.