YÖNETMENLER, YÖNETMENİN PEŞİNDE

Seslendirdiği şiirler taktir toplayan ve sesi bilinen simasını herkesten saklamayı başaran Kayıp Şair, projesinin klip çalışmalarını yaparak ünlenen yönetmen İbrahim Bülbül, fiziğiyle odak noktası oldu.

22 Haziran 2019 Cumartesi 12:58
569 Okunma
YÖNETMENLER, YÖNETMENİN PEŞİNDE

 Görünümüyle dünyanın star ismi Leonardo Di Caprio’ya benzetilen usta yönetmen İbrahim Bülbül, oyunculuk teklifleri almaya başladı. Hollywood yıldızına benzerliği yüzünden yönetmenlik becerilerinin göz ardı edilmesi ne kadar başarılı ismi üzse de oyunculuğa sıcak bakıyor. Birçok yönetmenin oyunculuk yaptırmak için teklifte bulunduğu İbrahim Bülbül “İşinde büyük projelere imza atmış meslek büyüklerimden oyunculuk teklifi almak onur verici olmakla beraber, kamera önü ve arkasını çok iyi bilmem fiziki özelliklerimle birleşince tercih oldum sanırım. Kayıp şair projesi kapsamında 35 yıl hapis yatıp sonra suçsuzmuşsun denilerek serbest kalan Mehmet Civelek, hayatını sinema filmi yapma projesi üzerinde çalışıyorum. Bu proje sonrası kamera önüne de geçebilirim” dedi. Leonardo Di Caprio benzerliği başarılı yönetmenin hayat akışını başka bir yöne çevireceğe benzerken, yönetmenlikten de vaz geçeceğe benzemiyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.06.2019 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24