Bahar Havası Geliyor.

Geçtiğimiz günlerde kendini gösteren soğuk ve yağışlı hava geride kaldı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yurtta bu hafta hava sıcaklıkları artışa geçecek. Sıcaklıklar yer yer 20 derecenin üzerine çıkacak.

05 Şubat 2024 Pazartesi 10:54
13570 Okunma
Bahar Havası Geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu tahminlerini yayınladı. Son verilere göre bugün İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı kendini gösterecek ancak yarından itibaren etkisini kaybedecek.

Yurt genelinde ise hava sıcaklıklarında adım adım yükseliş görülecek. Bugün İstanbul'da hava sıcaklıklarının en yüksek 14 derece olması beklenirken hafta ortasında 16 dereceyi aşacak.

YAĞIŞLAR BAZI ŞEHİRLERDE KENDİNİ GÖSTERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun doğusunun, Batı ve Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyılarının, (Malatya hariç) Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmakta.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağI tahmin ediliyor.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 05.02.2024 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24