Çözüm Okulları Göktürk

Çözüm, eğitim sektöründe 25 yıllık birikimi ile eğitim sektörüne yeni markalar kazandırmaya devam ediyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba 13:53
2435 Okunma
Çözüm Okulları Göktürk

ÇÖZÜM, EĞİTİM SEKTÖRÜNDE 25 YILLIK BİRİKİMİ İLE HER ZAMAN YANINIZDA

Çözüm, eğitim sektöründe 25 yıllık birikimi ile eğitim sektörüne yeni markalar kazandırmaya devam ediyor.

“Çözüm Özel Öğretim Kursları”

Çözüm; yeni eğitim konseptinde en düşük yatırım maliyetleri ile öğrencilerimize en üst düzeyde akademik eğitim ve başarı sunmayı hedefliyor. Tarihteki ilkokul olan Akademia’yı kuran Platon’un da dediği gibi ‘’Önemli olan en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır’’. Çözüm Özel Öğretim Kursları ve Çözüm Kişisel Gelişim Kursları konsepti ile alanında lider eğitim kurumudur.

Bu yeni Eğitim-Öğretim kapsamında ve yatırım imkânında sizi de Çözüm ailesine davet ediyoruz. Birlikte kazanalım, birlikte büyüyelim. Planlama, yayın, kurumsallaşma, resmi yazışmalar vb. konularında birlikte çalışmak istiyoruz.

Çözüm Eğitim Kurumları olarak yeni oluşumlarda ve süreçlerde diğer eğitim faaliyetlerimizi sürdürmekle birlikte Özel Öğretim Kursu ya da Kişisel Gelişim Kursu açmak isteyen girişimci meslektaşlarımızla bu fırsat ortamını değerlendirmek anlamında çözüm geliştirme, kurumsallaşma faaliyetlerinizde yanınızda olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

Çözüm Eğitim Kurumları olarak yeni gelişmeleri takip etmek ve süreci gözlemlemek üzere Özel Öğretim Kursları Genel Müdürlüğü ile sürekli görüş alışverişi halinde bulunan birim oluşturulmuştur. Bu birim kurum açma program oluşturma, afiş-broşür çalışmalarına kadar tüm yapılanma sürecinde işin içinde bulunmaktadır ve Özel Öğretim Kursu Daire Başkanlığı ile sürekli istişare halinde bulunmaktadır. Bu durum ise bizimle çalışan ya da çalışacak kurumlara ciddi bir avantaj sağlamaktadır.

Sonuç olarak Çözüm Eğitim Kurumları Çatısı altında Çalışacak Özel Öğretim Kursu ve/ veya Kişisel Gelişim Kursu açmak isteyen siz değerli yatırımcı meslektaşlarımıza çok ciddi avantajlar sağlayacaktır.

Program yapma, yayın, rehberlik, tanıtım, ulusal reklam… ve birçok alanda kurumsal bir marka olmanın ayrıcalığını Çözüm’le yaşayacaksınız.

Çözüm’ün bu yeni eğitim konsepti, oldukça titiz ve uzun süren geliştirme süreçlerinin sonunda hazırlandı. Çözüm, beklentilere her zaman en iyi çözümler üretmeye devam ediyor.

Çözüm Okulları Göktürk

Adres: Göktürk Mah. Çeşmebaşı Cad. No:1 (Carrefoursa Karşısı)

Tel: 0212 322 69 86

Web Sitesi: www.cozumegitimkurumlari.com

Instagram: @cozumgokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.03.2022 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.