Göktürk Dergi ve Gazetesi

Nadide Sultan Flamenkoyla Esti.

MAGAZİN

Nadide Sultan, yeni teklisi olan " Kumdan Kaleler " isimli yeni klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. Yönetmenliğini eşi Hakan Yonat'ın üstlendiği çalışmada; sevilen şarkıcı, akdeniz ve flamenko esintilerinin yer aldığı bir performans klibiyle hayranlarına seslendi.

Nadide Sultan, yeni teklisi olan " Kumdan Kaleler " isimli yeni klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. Yönetmenliğini eşi Hakan Yonat'ın üstlendiği çalışmada; sevilen şarkıcı, akdeniz ve flamenko esintilerinin yer aldığı bir performans klibiyle hayranlarına seslendi.
Nadide Sultan'dan flamenko esintisi şarkı
Musicaan yapım şirketinden çıkarılan "Kumdan Kaleler " isimli şarkının bestesini Nedim Caner Üstün ,düzenlemesini ise Ozan Gülek yaptı.
Klipte farklı giyim tarzı ve dansıyla dikkat çeken Nadide Sultan'a klipte; flamenko dans figürleriyle bir de dansçı eşlik etti.
Hem eşim hem yönetmenim hem de yapımcım
Müzik dünyasına uzun yolda dinlenebilecek bir yol şarkısı sunduklarını dile getiren Nadide Sultan " Kıpır kıpır tam bir bahar şarkısı.İçinde ispanyol ezgilerinin de yer aldığı , özellikle sözlerinin abuk olmadığı, anlam ifade eden bir çalışmaya imza attık. Bu arada eşim Hakan Yonat yönetmenliğinin yanı sıra bu şarkımda yapımcım da oldu artık. " dedi.
*** Yeni klip link :
https://youtu.be/tPRbwPyf35Q

Haber; Fatih Sevilir 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.