Göktürk Dergi ve Gazetesi

Serpil Doğan ile Ses Meditasyonları ve Ses Masajı

GÖKTÜRK

Serpil Doğan Peter Hess Terapi ses çanakları uygulaması yaparak zihinsel ruhsal ve bedensel rahatlama sağlıyor.

PETER HESS SES MASAJI NEDİR?

Bir zamanlar Hindistan'da kullanılan kadim şifa yöntemlerinden biri olan ses masajının kökleri 5000 yıl öncesine dayanır. Alman fizik profesörü olan Peter Hess, ses çanaklarının ve onlardan yayılan frekansların insan (ve diğer canlılar ) üzerindeki sayısız olumlu etkilerini keşfetti. Uzun yıllar süren araştırmaları sonucunda bu yöntemi ve geliştirdi, batı dünyasının ve günümüz insanının gereksinimlerine göre uyarladı.

Peter Hess® enstitüsü tarafından, yoğun araştırma ve bilimsel verilere dayanarak, bedenimizin frekanslarına ve ihtiyaçlarına göre üretilen ses çanaklarıyla yapılan düzenli uygulamalar sonucunda, bütüncül sağlık (Ruh, beden ve zihin) üzerinde son derece olumlu etkileri vardır.

SES YOLCULUĞU

Peter Hess Terapi ses çanaklarıyla, uzanarak ya da oturarak, yapılan bir çeşit imgeleme çalışmasıdır. İmgelemek, hayal etmek, bir şeyi elde etmenin ilk adımıdır!

Dilerseniz sizinle minik bir test yapalım: Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin, düzenli nefes alın, verin… Size çok acı veren ya da korkmanıza sebep olan bir anınızı imgeleyin. Nasıl da içiniz darlandığını, kalbinizin hızla çarptığını ve stres seviyenizin tavan yaptığına şahit olun.Bu durumda birkaç dakika daha kaldığınızı ve etkilerin üzerinizde yaratacağı erezyonu düşünmek ister misiniz? Şimdi de tam tersini uygulayalım: Sizi çok çok mutlu eden bir anınızı ya da yaşamak istediğiniz bir anı ya da kendinizi şırıl şırıl akan bir su kenarında, bembeyaz bir bulutun üzerinde, ya da her ne istiyorsanız öyle imgeleyin… Bu yolculukta sınır yok! Sınırları bizler yaratıyoruz! Pozitif imgeleme sonucunda neler hissediyorsunuz?

“Beynimiz gerçekle, imgeyi ayırt edemiyor!”

Buradan pozitif düşünmenin önemini daha iyi kavrayabiliriz şüphesiz. Olumlu ya da olumsuz, düşüncelerimiz de bir enerjidir! Yaydığımız frekans çekim yasasını harekete geçirir ve hayatımız olarak çevremizde şekillenir.

Çekim yasasının altın kuralı: “Ne isterseniz onu değil, Neyseniz onu çekersiniz! Rezonansı yüksek kimselerin pozitif olaylar yaşaması, rezonansı düşük kimselerin ise, olumsuzluklarla sıklıkla karşılaşması kaçınılmazdır. Terapi ses çanakları titreşim seviyemizi üst seviyelere çeker, rezonansımızı yükseltir.

Adres

Göktürk Merkez Mah. - Eyüp / İSTANBUL

Telefon

0530 941 67 51

E-Posta

info@serpildogan.com

Instagram

serpilsoundhealing

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.